Kişisel Gelişim

Akran Zorbalığı PDF indir

Akran Zorbalığı PDF Oku indir, Akran Zorbalığı kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Akran Zorbalığı kitabının kapağı ise 144 özelliğine sahiptir. 9786052693629 dilinde yazılmış olan Akran Zorbalığı kitabını 13.04.2023 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Akran Zorbalığı kitabını PDF indir.

Akran Zorbalığı PDF

“Hayatta en kolay yapılan yanlışlardan biri ayrımcılıktır. Akran zorbalığı, insanlar arasındaki değişikliklardan kaynaklanan kırıcı davranışlardır ve her gün binlerce insanı etkiler. Bu tür davranışlar, bireylerin kendilerine güvenini yitirmelerine, kendilerini değersiz hissetmelerine ve toplumsal dışlanmaya neden olabilir.
Lakin, bu kitap size umut verme niteliğindedir. Bu kitap, akran zorbalığı yapanlar ve yapılanların hikâyelerini, konuyla alakalı tecrübeler eşliğinde Oya Akbaş’ın önerilerini ve akran zorbalığı ile ilgili farkındalık yaratmanın yollarını içermektedir. Herkesin kendini kıymetli ve sevilir hissetmeye hakkı mevcuttur. Bu kitap size öz değer hakkınızı korumanız için öneriler sunacak ve yol gösterecektır.”

Akran Zorbalığı Özeti

Akran Zorbalığı Pdf Oku

Akran Zorbalığı Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu