Kişisel Gelişim

Beyin ve Öğrenme PDF indir

Beyin ve Öğrenme PDF Oku indir, Beyin ve Öğrenme kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Beyin ve Öğrenme kitabının kapağı ise 160 özelliğine sahiptir. 9786051514611 dilinde yazılmış olan Beyin ve Öğrenme kitabını 05.02.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Beyin ve Öğrenme kitabını PDF indir.

Beyin ve Öğrenme PDF

“Siz nasıl bir gelecek istiyorsanız çocuklarınızı ona göre eğitmelisiniz.”
 
İstatiksel verilere göre her bir milyon kişide bir dâhi, her yüz bin kişide bir üstün zekâlı insan dünyaya gelmektedir. Lakin bu beyinler, büyük miktarda keşfedilip yetiştirilmeden zayi olup gitmektedir.
Çağımızda toplumların kalkınmasında en etkin unsur eğitilmiş insan beynidir” gerçeğinden hareketle, on senelera dayanan verimli ve işinde uzman bir çalışmanın sonucu olan bu eser, Türkiye’nin yeni yüzyılına büyük emellerle başlayan milletimizin gözbebeği çocuklar ve gençler için hazırlandı.
Öğrenciler, ebeveynler ve öğretmenler için çok faydalı bir eser hâlini aldı.
Kitap doğru yöntem ve zaman yöntemiyle ders çalışmayı öğrenci için bezgin bir zaman olmaktan çıkarıp çalışma zamanını verimli ve keyifli hâle dönüştürmeyi amaçlar.
Bu amaca ulaşmak için kitapta; beynin öğrenme yöntemini, bir metni bir defada okuyup öğrenmeyi, başta matematik, fizik gibi temel dersler olmak üzere öğrenme ile alakalı her hususta çok kıymetli öğrenme yöntem ve tecrübeleri yer alıyor.

Beyin ve Öğrenme Özeti

Beyin ve Öğrenme Pdf Oku

Beyin ve Öğrenme Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu