Kişisel Gelişim

Annemin Emarı Geldi PDF indir

Annemin Emarı Geldi PDF Oku indir, Annemin Emarı Geldi kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Annemin Emarı Geldi kitabının kapağı ise 189 özelliğine sahiptir. 9786257892377 dilinde yazılmış olan Annemin Emarı Geldi kitabını 15.05.2020 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Annemin Emarı Geldi kitabını PDF indir.

Annemin Emarı Geldi PDF

Bazı zaman bir kitap okuduğunuzda bütün yaşamınız değişmez ama gözden geçirilir. Prof. Dr. Ethem Güneren’in Annemin Emarı Geldi adlı kitabı da böyle bir eser.

Ethem Güneren, bir “yeryüzü doktoru.” Ona bu unvanın bu kadar yakışmasının nedeni yalnızca işini iyi yapıyor olması değil, bu dünya çapında işini iyi yapan bir çok insan var. Onu farklı kılan şey, imkânsız coğrafyalardaki imkânsız insanlara ulaşarak onların hayatlarına dokunmasıdır.
Onun satırlarını okurken “4 yaşındaki oğlumun sesini ilk kez duydum,” diye ağlayan babanın mutluluğuna ortak olacaksınız.

Bu kitabı özel yapan, edebiyat deyişiyle “anlatmayıp göstermesidir.” İyi ve hassas bir insan olmayı haykırmak bir kulaktan kulağa oyunudur. “İyi ve hassas bir insan olarak bunları yapıyorum,” diyebilen insanın fısıldadıkları ise kulağımızdan girip kalbimize çakılır.

Annemin Emarı Geldi Özeti

Annemin Emarı Geldi Pdf Oku

Annemin Emarı Geldi Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu