Kişisel Gelişim

Artık Mükemmeliyetçi Değilim PDF indir

Artık Mükemmeliyetçi Değilim PDF Oku indir, Artık Mükemmeliyetçi Değilim kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Artık Mükemmeliyetçi Değilim kitabının kapağı ise 232 özelliğine sahiptir. 9786055476830 dilinde yazılmış olan Artık Mükemmeliyetçi Değilim kitabını 18.11.2021 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Artık Mükemmeliyetçi Değilim kitabını PDF indir.

Artık Mükemmeliyetçi Değilim PDF

“Yapabileceklerimiz ve yapamayacaklarımız mevcuttur; bir de yapmamız gerekmediği halde zorlandıklarımız mevcuttur. Yanlış hedeflerin peşinde koşmak, gereksiz olanı yapmak, zor olanı kovalamak ne olursa olsun herkes için yıpratıcı ve yorucu bir zamantir. Mükemmel hedefler için ödenen bedeller çok ağırdır. Üstelik bu yüksek standartlara yetişmek uğruna verdiğimiz nafile çaba başardıklarımızı da gölgeler.

Mükemmeliyetçi olmamayı öğrenmek gerekir.”

Eski bir müthişiyetçi olan yazar bu kitabında genelde müthişiyetçiliğin ne olduğunu ve yaşamımızı nasıl etkilediğini anlatıyor. Sahip olduğumuz müthişiyetçi düşünce ve davranışlardan kurtulup hayata gülümseyerek bakmak istiyorsanız hemen okumaya başlayın.
 

Artık Mükemmeliyetçi Değilim Özeti

Artık Mükemmeliyetçi Değilim Pdf Oku

Artık Mükemmeliyetçi Değilim Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu