Kişisel Gelişim

Dijital Köleliğin Sırları PDF indir

Dijital Köleliğin Sırları PDF Oku indir, Dijital Köleliğin Sırları kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Dijital Köleliğin Sırları kitabının kapağı ise 172 özelliğine sahiptir. 9786057265357 dilinde yazılmış olan Dijital Köleliğin Sırları kitabını 05.06.2023 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Dijital Köleliğin Sırları kitabını PDF indir.

Dijital Köleliğin Sırları PDF

Beynimizi yöneten, yaşamımıza sahip çıkan bizler değiliz. Dağılıyoruz ve parçalanıyoruz. Ruhlara işlenmiş bir dijital köleliği yaşıyoruz.
Yaklaşık 100 yıl önce dünya çapında başlatılan savaşların en mühim nedeni siyah altın dediğimiz petroldü. Hâlâ değerini koruyan bu altın, günümüz- de enerji sistemlerinin değişimi ve her geçen gün tükenen hacmiyle geleceğe dayalı planlarda artık ön sıralarda yer almıyor. Bugün dünyanın en büyük şirket ve marka sıralamasında liste başı olarak Google, Facebook, Twitter gibi veri şirketlerini gözlemleyebilirsiniz. Çünkü şimdilerde, veri artık petrolden fazla daha kıymetli. Bunun yanında Amazon gibi “pazar yeri” dediğimiz milyar dolarlık şirketler yaşamımızın merkezinde yer alıyor.
Bu şirketler, veri kullanımlarını ön planda tutarak bizlere daha fazla ürün satma peşinde. Apple, Samsung, LG gibi teknoloji şirketleri de diğerlerine benzer satış amaçlarıyla bu dijital veri savaşlarının en önünde bulunan markalardan yalnızca birkaçını oluşturuyor.
Başlayacak olan savaşta, şirketler aracılığıyla kullanılan bir piyon mu olacaksınız, yoksa doğru kararlar vererek, hayatlarının çalınmasına izin vermeyenlerin safında mı bulunacaksınız? Bırakın onlar, sizin hâlâ onlara inandığınızı zannetsin!
Şimdi hamle sırası size geldi, gerisini onlar düşünsün!

Dijital Köleliğin Sırları Özeti

Dijital Köleliğin Sırları Pdf Oku

Dijital Köleliğin Sırları Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu