PDF Kitap

Ev Arkadaşım Bir Vampir PDF Oku indir

Ev Arkadaşım Bir Vampir PDF oku indir, Jenna Levine tarafından kaleme alınan Ev Arkadaşım Bir Vampir kitabı, 2. Hamur sayfadan bir araya gelmiştir. Nemesis Kitap değeri ile basılan Ev Arkadaşım Bir Vampir kitabı 336 ebatında olup, 2024 Nazlıcan Kabataş tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Ev Arkadaşım Bir Vampir pdf oku, Ev Arkadaşım Bir Vampir PDF yandex, Ev Arkadaşım Bir Vampir PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Ev Arkadaşım Bir Vampir PDF Oku

Okurları kahkahalara boğan bu romantik komedide aşk, sağlam kazığa bağlanıyor.

 

Cassie Greenberg otuz iki yaşında, bekâr, sanat diplomasıyla hayatta kalmaya çalışıyor. Üstüne bir de kirayı ödeyemediği için evden atıldığında kalacak yeni bir yer bulması gerekiyor. Hem de hemen.

 

Şehrin iyi bölgesinde, havalı bina içindeki şatafatlı evi için ayda iki yüz dolara ev arkadaşı arayan Frederick J. Fitzwilliam’ın ilanını gördüğünde afallıyor. Eski ve karanlık döşemesi, saçma derecede düşük kirasıyla gerçek olmayacak kadar iyi bir ev. Bit yeniği nerede? Peki ya sıradışı kaideleri olan, gece çalışıp gündüz uyuyan ve dönem romanlarına takılı kalmış gibi görünüp modern dünyanın nasıl işlediği ile ilgili hiçbir düşüncesi olmayan yakışıklı ve cazibeli ev arkadaşına ne demeli?

 

Genç kadın tüm riskleri göz önünde bulundurarak evi tutuyor ve Fitzwilliam’ın enteresanlıklarına rağmen her şey iyi gidiyor. Ta ki bir gün buzdolabını açıp litrelerce kan bulana dek…

 

Cassie’nin seksi ev arkadaşı bir vampir.

 

Üstelik ona bir teklifi var.

 

 

“ÇOK KEYİFLİ!”

-Ashley Poston, Ölü Romantikler kitabının New York Times çoksatan yazarı

 

“Büyüleyici karakter kadrosuna ve ustalıkla yazılmış doğaüstü bir aşk hikâyesine hazır olun!”

-Thea Guanzon, The Hurricane Wars kitabının ülkeler arası çoksatan yazarı

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu