Kişisel Gelişim

Gelecekteki Sen PDF indir

Gelecekteki Sen PDF Oku indir, Gelecekteki Sen kitabı 9789752756397 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Gelecekteki Sen kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 27.02.2024 dilinde yazılmış olan Gelecekteki Sen kitabını Senem Balaban numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Gelecekteki Sen kitabını PDF indir.

Gelecekteki Sen PDF

Hepimiz geleceğimizi merak eder ve yarınlarımızın daha iyi olmasını arzu ederiz.
 
Lakin kendimiz için olabilecek olan en iyi geleceği istesek de bunu gerçeğe dönüştürecek kararları vermekte başarısız, hele de pratik adımlarını atmakta ihmalkâr yahut ertelemeciyiz. Neden önümüzdeki zamanlarda yaşamımızdan bu kadar uzak, bu kadar kopuğuz?
 
Psikolog Hal Hershfield, on yılı aşkın bir araştırmaveyayanarak önümüzdeki zamanlarda benliğimizin zihinlerimizde çoğunlukla yabancılara benzediğini açıklıyor. Oysa bu yabancılaşmayı aşmak ve önümüzdeki zamanlarda benliğimizle bağlantı kurmak olabilecek. Böylelikle hem şu andaki yaşamlarımızı iyileştirebileceğimizi hem de geleceğe yönelik hedeflerimize ve umutlarımıza ulaşmamızın kolaylaşabileceğini anlatıyor.
 
Birçoğumuz geleceği olağanüstü derecede uzak görüyor, bu da önümüzdeki senelerda sağlığımızı ve refahımızı göz ardı eden anlık tatminlere yönelmemizi artırıyor. Lakin önümüzdeki zamanlarda benliğimizle bağlantı kurabilirsek bugünü yaşamakla yarını planlamak arasındaki dengeyi daha iyi kurabiliriz.
 
Hershfield, araştırma sonuçlarına dayanan bilimsel gerçekleri sunuyor; gelecek ile ilgili düşünürken yaptığımız zihinsel hataları sergiliyor ve en iyi geleceğimizi hayal etmemiz ve gerçekleştirmemiz için pratik tavsiyeler veriyor.

Gelecekteki Sen Özeti

Gelecekteki Sen Pdf Oku

Gelecekteki Sen Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu