PDF Kitap

Derin Devlet PDF Oku indir

Derin Devlet PDF oku indir, Mete Gündoğan tarafından kaleme alınan Derin Devlet kitabı, 200 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Derin Devlet kitabı 13,5 x 21 ebatında olup, 2024 Destek Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Derin Devlet pdf oku, Derin Devlet PDF yandex, Derin Devlet PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Derin Devlet PDF Oku

DEVLET İÇİNDEKİ GİZLİ GÜCE GÖZ YUMMAK DEMOKRASİYE İHANETTİR!

Derin devletin sistemin bir parçası olması doğal. Lakin içinde bulunduğumuz demokratik sistemde böyle teşekküllere yer yok. Bu, hiçbir demokratik ülkede olabilecek değil. Lakin yine de bu oluşumlar varlıklarını nesilden nesile sürdürecek biçimde yapılanıp kurdukları sistemi gelecek kuşaklara aktarabiliyorlar. Tam da bu noktada tüm bu oluşumların kişiliği önem kazanıyor.

Kim bu insanlar? Ne için çalışıyorlar? Hükümetleri yıkabilecek güce nasıl sahip olabiliyor, kendilerini nasıl devletin yerine koyabiliyorlar?

 

Yunus’un, “Beni benden sorman ben ben değilem/Bir ben mevcuttur bende, benden içeru…” mısralarında söz ettiği gibi: “Bir devlet mevcuttur devlette, devletten içeru…”

 

Yazar Mete Gündoğan, derin devletin demokrasiyi nasıl tehdit ettiğini çok başarılı bir kurguyla ve tüm açıklığıyla anlatıyor.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu