Psikoloji

Çocuk Psikolojisi PDF indir

Çocuk Psikolojisi PDF Oku indir, Çocuk Psikolojisi kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve 2. Hm. Kağıt boyutundadır. Çocuk Psikolojisi kitabının kapağı ise 208 özelliğine sahiptir. 9786257987486 dilinde yazılmış olan Çocuk Psikolojisi kitabını 16.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Çocuk Psikolojisi kitabını PDF indir.

Çocuk Psikolojisi PDF

Bu kitap hem çocukların hem de yetişkinlerin psikolojisi için bir şifa olacak. Herkesin psikolojik temelleri çocuklukta atılır. Sen çocukluğunda, ne idiysen osun! Herkes kendi psikolojik dinamiklerini anlamak için çocuklukta şekillenmiş psikolojisine göz atmalıdır.
 
Çocuk bir öznedir ve bu özne kimileri için gelecek sigortası, kimileri için eğlence aracı, kimileri için nesillerin devamı, kimileri için evin direği, kimileri için ucuz işçi, kimileri için önümüzdeki zamanlarda bir oy, kimileri için yasadışı işlerde bir alet, kimileri için siyasi bir araç, kimileri için ise savaşlarda kurban edilecek bir asker vs.
 
Çocuk bir çiçektir ama doğadaki vahşi bir çiçek değil, serada özel bakıma gereksinimi olan evcil bir çiçektir. Serada olsa da çiçek kendiliğinden açar. İşte tıpkı bunun gibi çocuktaki doğallık, kendiliğindenlik, saflık, sevinç, yaratıcılık vs. ebedi öz doğasının yankılarıdır.
 
Özellikle 0-6 yaş grubu çocuklar her şeyi merak eder ve durmadan sorular sorar. Ebeveynler bu soru yağmuru karşısında yetersiz kalır yahut geçiştirme yanıtlar verirler veya soruları yanıtlamazlar. İşte bu durumda bireyler en doğru yanıtları bu kitaptan öğrenebilir.

Çocuk Psikolojisi Özeti

Çocuk Psikolojisi Pdf Oku

Çocuk Psikolojisi Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu