Kişisel Gelişim

Cam Tabut Cinayetleri PDF indir

Cam Tabut Cinayetleri PDF Oku indir, Cam Tabut Cinayetleri kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Cam Tabut Cinayetleri kitabının kapağı ise 176 özelliğine sahiptir. 9786258465013 dilinde yazılmış olan Cam Tabut Cinayetleri kitabını 17.02.2023 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Cam Tabut Cinayetleri kitabını PDF indir.

Cam Tabut Cinayetleri PDF

HER ŞEY BAŞLADIĞI YERDE SON BULACAK…
Pembe Panter cinayetleri sonrası gösterdiği üstün performansla Cinayet Büroya geri dönen Pınar, hiç bilmediği bir evde; elinde altıpatları, yanında bir cesetle gözlerini açar. Hafızasındaki boşluklar yüzünden olan biteni hatırlamayan Pınar, katil mi kurban mı olduğuna kendini ikna etmek için tüm sınırları zorlamaya kararlıdır.
Naz’ın birkaç ay önce yaşadığı olay, psikolojisinde derin yaralar açmış, hayata adapte olması zorlaşmıştır. Naz’ın yokluğu Hakan’ı da etkilemiş, işine olan dikkatini azaltmıştır. Bu durum ekibe, yeni isimlerin dâhil olmasını zorunlu kılmıştır. Olumsuzluklar devam ederken gelen bir cinayet ihbarı, Cinayet Büroda bomba etkisi yaratır. Kurbanlarını parçalara ayırıp özenle cam tabuta yerleştiren psikopat seri katil, cesetlere bıraktığı imza bundan dolayı Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler masalına işaret etmektedir.
Üzerindeki baskı git gide git gide artan Komiser Pınar, öte yandan kendi olayıyla uğraşırken diğer yandan da yeni ekibiyle bu cinayetleri çözmek için üstün çaba göstermektedir. Tabii Vaiz’in yardımını da unutmamak gerekir…
, evreninizi yaratır veya yıkarsınız.”

Cam Tabut Cinayetleri Özeti

Cam Tabut Cinayetleri Pdf Oku

Cam Tabut Cinayetleri Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu