Kişisel Gelişim

“Basit Tut” Kitabı PDF indir

“Basit Tut” Kitabı PDF Oku indir, “Basit Tut” Kitabı kitabı 9786257220880 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. “Basit Tut” Kitabı kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 02.01.2023 dilinde yazılmış olan “Basit Tut” Kitabı kitabını Beril Tüccarcıbaşı Uğur numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. “Basit Tut” Kitabı kitabını PDF indir.

“Basit Tut” Kitabı PDF

“Basit Tut” Kitabı, değişimi tetikleyen bir çok ipucu ve egzersizi içeriyor. Bunu da sabit bir fikir birliğine göğüs geren ve bakış açısının gücüyle günlük bağlantıları yeniden tanımlayan bir dizi dersler halinde yapıyor. İçerdiği benzersiz pratik bilgiler kariyerinizi, işinizi ve kişisel yaşamınızı basitçe geliştirmeniz için sizi cesaretlendirecektir…
 
SIMON TYLER, iş dünyasının ileri gelen koçlarından ve konuşmacılarından biridir. Basitliği işinin ve yaşamının merkezine koyarak daha fazla potansiyel elde etmelerini sağlamak maksadıyla şirketler, yöneticiler ve girişimcilerle birlikte çalışmaktadır. “En çok okunanlar listesindeki bu basit ve eğitici kitap, ben dahil bütün okurlara istediklerinden daha fazlasını elde etme hususunda ilham verecek.”
John Watson Reklam Yönetmeni, Edinburgh Airport
 
“Neredeyse on senedir Simon ile çalışıyorum. Dürüst olmam gerekirse her buluştuğumuzda yeni bir bilgelik incisi elde ettiğimi veya karşı karşıya geldiğım belirli bir zorluk ile ilgili değişik bir bakış açısı kazandığımı söyleyebilirim. Bu kitap, yeniden enerji kazanmanıza yol gösterecek ve kontrolü geri almanız için size ilham verecek bir çok pratik ipucunun harika bir koleksiyonudur. Özümsenmesi kolay bu notlar aracılığıyla hadiseleri bütün yönleriyle ele alarak kendinize meydan okuyacaksınız!”
Brenda D.H. Trenowden CFA FIG Europe Başkanı, ANZ Banking Group Limited

“Basit Tut” Kitabı Özeti

“Basit Tut” Kitabı Pdf Oku

“Basit Tut” Kitabı Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu