PDF Kitap

Business English (Ticari İngilizce) PDF indir

Business English (Ticari İngilizce) PDF Oku indir, Business English (Ticari İngilizce) kitabı İNGİLİZCE sayfadan oluşmakta ve 1. Hm. Kağıt boyutundadır. Business English (Ticari İngilizce) kitabının kapağı ise 232 özelliğine sahiptir. 9786253717544 dilinde yazılmış olan Business English (Ticari İngilizce) kitabını 16.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Business English (Ticari İngilizce) kitabını PDF indir.

Business English (Ticari İngilizce) PDF

İş İngilizcesi, en yakın hâliyle, iş yaşamında kullanılan profesyonel İngilizcedir. Profesyonel bir dilde yazışma yapmak, rapor hazırlamak, müzakerelerde bulunmak, sunum yapmak, konferans ve toplantılara katılmak yahut bunları yönetmek, resmî mektuplar ve dilekçeler yazmak, ülkeler arası mekanlarda sosyalleşmek ve genelde yabancı müşteriler yahut iş ortakları ile telefonda, e-mail yoluyla yahut yüz yüze doğru ve akıcı bir iletişim sağlamak maksadıyla gerekli olan İngilizcedir.

İş dünyasında kullanılan terimlerin bulunduğu testler, okuma parçaları, mektuplar ve iletişim şekillerinin içinde bulunduğu bu kitap, alakalı konularda büyük bir ihtiyaca yanıt vermektedir.

Business English (Ticari İngilizce) Özeti

Business English (Ticari İngilizce) Pdf Oku

Business English (Ticari İngilizce) Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu