Müzik

Şimdi Gitar Çalma Zamanı 1 PDF indir

Şimdi Gitar Çalma Zamanı 1 PDF Oku indir, Şimdi Gitar Çalma Zamanı 1 kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Şimdi Gitar Çalma Zamanı 1 kitabının kapağı ise 40 özelliğine sahiptir. 9786257507691 dilinde yazılmış olan Şimdi Gitar Çalma Zamanı 1 kitabını 16.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Şimdi Gitar Çalma Zamanı 1 kitabını PDF indir.

Şimdi Gitar Çalma Zamanı 1 PDF

Müzik eğitimime çok ufak yaşta piyano çalarak başladım.9 yaşındayken ise gitarı seçtim.
Piyanonun aksine, gitarı çalarken sağ elin ve sol elin kullanımı bi hayli farklıdır. Sadece sağ eli tercih ederek, 6 nota çalabiliriz, yani 6 tane boş teli çalabiliriz. Diğer notaları çalmak için sol elin 4 parmağı ile tellere, farklı perdelerin belirli yerlerine denk gelecek biçimde, basmalıyız. Temiz bir ses elde etmek için iki elin de koordinasyonu gereklidir.
Bu nedenle, bu kitabın yarısından fazlası, iki elin temel tekniğini, nota okumayı ve temel müzik bilgisini pekiştirmek adına, ilk 3 telin doğru kullanımına ayrılmıştır.
 
Farklı teknikler, iki elin koordinasyonu iyi bir biçimde sağlandıktan sonra ele alınacaktır. Mireille Terashima ile birlikte bir araya getirilen bu kitap, yeni başlayanlar içindir. Her parçayı çalışmak için zaman ayırmanız tavsiye edilir.
* * *
Hiroki Terashima ile 1981 senesinde İspanya’nın Alicante şehrinde tanıştık. O da Maestro Jose Tomas ile çalışmak için Japonay’dan gelmişti. Çok iyi bir gitarist olan Terashima bunun yanı sıra disiplinli ve organize bir kişiliktir.
Gitar ailesinin gitardan önceki sazlarını da çok iyi incelemiş ve icra etmiştir. Bunun yanı sıra çağdaş müziğe kadar repertuvara çok hakimdir. Yıllar içinde yazılmış metotların hepsinı incelemiş ve neticesinde kendisi bir metot yazmaya karar vermiştir. Tabii ki çok faydalanılacak çalışma olmuştur. Tamamı 3 fasikül olan bu metodun aşamalı olarak gitarist adaylarına çok yararlı bulunacağı düşüncesindeyim.
Ahmet Kanneci 7.10.2024

Şimdi Gitar Çalma Zamanı 1 Özeti

Şimdi Gitar Çalma Zamanı 1 Pdf Oku

Şimdi Gitar Çalma Zamanı 1 Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu