Kişisel Gelişim

Yaşam Kayıt Kılavuzu PDF indir

Yaşam Kayıt Kılavuzu PDF Oku indir, Yaşam Kayıt Kılavuzu kitabı 9786258446869 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Yaşam Kayıt Kılavuzu kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 26.06.2024 dilinde yazılmış olan Yaşam Kayıt Kılavuzu kitabını Pınar Demirhan numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Yaşam Kayıt Kılavuzu kitabını PDF indir.

Yaşam Kayıt Kılavuzu PDF

Attığın her adımla kayda değersin!
Boyutlardan birine takılıp kaldığımız ve dört boyutta aynı anda var olamadığımız her an kayıtsız yaşıyoruz. Yaşam Kayıt Kılavuzu her ânın bütünsel bir biçimde yaşanabilir olduğunu ve her deneyimin “kayda değer” olduğunu ispatlamak için tasarlandı.
Günlük sistemiyle her gün size klavuzluk etmeyi vadeden bu kılavuz, sizi asla tükenmeyecek bir kaynakla tanıştırmayı planlıyor: İhtiyacınız olan yanıtları görülmektediracak doğru soruları sorma becerisi. Kendine öz hünerleriyle koçluk yapmak isteyen herkesi, bu sayfaların içinde etkili çalışmalar bekliyor. Dört boyutta çözüm yaratmayı öğrenmek istiyorsanız öze koçluk adayı olmaya hazır mısınız?
Kökte anlam mevcuttur ve o anlam, her şeyin başlangıç noktasıdır. Yapmaya çalıştığımız şey, köklerde gizlenen anlamı sorularla görülmektedirmaktır.

Yaşam Kayıt Kılavuzu Özeti

Yaşam Kayıt Kılavuzu Pdf Oku

Yaşam Kayıt Kılavuzu Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu