PDF Kitap

Son Kraliçe PDF Oku indir

Son Kraliçe PDF oku indir, Jean – Marc Rochette tarafından kaleme alınan Son Kraliçe kitabı, 240 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Son Kraliçe kitabı 17 x 24 ebatında olup, 2024 BAOBAB tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Son Kraliçe pdf oku, Son Kraliçe PDF yandex, Son Kraliçe PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Son Kraliçe PDF Oku

Birinci Dünya Savaşı sırasında siperlerdeyken patlayan bir top mermisiyle suratı paramparça olan Édouard Roux, yüzünü bir bez parçasının ardına gizleyip insanlardan uzaklaşır. Lakin Jeanne Sauvage ismindeki hayvan heykeltıraşı ile yolları kesişince tüm kaderi değişir. Jeanne’ın elinde adeta yeniden doğan Édouard yine onun sayesinde Paris’in çalkantılı sanat mekanlarına girerken Jeanne’ı da dünyaya geldiğu toprakların muazzam doğasıyla, yaylanın büyüleyici güzelliğiyle tanıştırır.
Tarih öncesinden modernist akımın dünyaya geldiğu 20. yüzyıla uzanan, insanın doğayla ve sanatla ilişkisini ele alan etkileyici bir hikâye. Kurt çizgi romanının ardından Jean-Marc Rochette, bu son çizgi romanında dağlara ve sanata olan sevgisini siyah beyaz çarpıcı çizgilerle ilan ediyor.

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu