Kişisel Gelişim

İşte O Sensin PDF indir

İşte O Sensin PDF Oku indir, İşte O Sensin kitabı 9786055006860 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. İşte O Sensin kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 20.07.2018 dilinde yazılmış olan İşte O Sensin kitabını Ece Tuğba Saka numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. İşte O Sensin kitabını PDF indir.

İşte O Sensin PDF

 
Çağdaş ve karizmatik bir öğretmen olan Kute Blackson bu kitapla çiçeği burnunda bir jenerasyona, gerçek anlamda sevgi aracılığıyla yönlendirilen bir yaşam sürmek için gerekli tüm araçlarla birlikte, ruhsal farkındalığa cesur bir bakış açısı sunuyor.
 
Kute Blackson bireyleri iç ve dış dönüşüme uğratacak özgün ve kuvvetli metotlarıni yaşamın tüm evrelerinden insanlarla paylaşıyor. İlham verici YouTube videoları, seminerleri ve konferansları dünya çapında bilinse de, aslında öne çıkan tecrübeleri onu farklı kılıyor. Danışanlarıyla birlikte Hindistan’ın ücra köşelerine yalnızca sırtlarında birer çanta ve ellerinde birer günlük eşliğinde eşi benzeri görülmemiş iki haftalık yolculuklara çıkan Blackson, bireylerin halen keşfetmemiş oldukları yönlerini bulmalarını sağlıyor. Bağışlayıcılık olsun, kendinle yüzleşmek olsun, öz-nefretten veya geçmişin yaralarından kurtulmak olsun, Blackson’ın tüm bu zorlu süreçler esnasında danışanlarına sunduğu klavuzluk tam burada, elinde tuttuğun kitapta yer alıyor.
 
Çantanı hazırlamana yahut pasaportunu yenilemene gerek yok. O halde ne bekliyorsun?
 
Birinin gelip seni kurtarmasını mı? Eğer öyleyse, yalnız değilsin. Ama bu gerçekleşmeyecek. Ailen seni kurtarmayacak. Arkadaşların seni sırtında taşımayacak. Hiç kimse gelmeyecek. Nedenini biliyor musun? Çünkü aradığın her şey içinde. Çünkü sen zaten buradasın. İŞTE. O. SENSİN.

İşte O Sensin Özeti

İşte O Sensin Pdf Oku

İşte O Sensin Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu