Kişisel Gelişim

Altı İş Üstü Hayat PDF indir

Altı İş Üstü Hayat PDF Oku indir, Altı İş Üstü Hayat kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Altı İş Üstü Hayat kitabının kapağı ise 224 özelliğine sahiptir. 9786057452993 dilinde yazılmış olan Altı İş Üstü Hayat kitabını 23.09.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Altı İş Üstü Hayat kitabını PDF indir.

Altı İş Üstü Hayat PDF

Yirmi yılı aşkın süredir farklı faaliyet konularıyla iştigal eden bir çok şirkette yoğun mesailerle çalışan Hakan Yücelen Altı İş Üstü Hayat’ta iş yaşamında karşı karşıya geldiğı poblemleri kendi tecrübeleri ışığında değerlendiriyor. Günümüzün hızla değişen ve gelişen iş dünyasına uyum sağlamanın ve iyi bir yönetici olmanın yollarını farklı başlıklar altında ele alarak iş yaşamına gireceklere rehberlik ediyor. Altı İş Üstü Hayat uzun seneler yöneticilik yapmış bir iş insanının tecrübelerini, kimi zaman hatalarını içtenyetle paylaşımı yaptığı bir kılavuz olduğu gibi her yerde ve her zaman “iyi insan olmanın” erdemini vurguluyor.
 
“Benim için mühim olan nasıl enerji yaydığınız, tarafınızdaki insanları nasıl yönettiğiniz, iyi bir yönetici olup olmadığınızdır. İyi yönetici olabilmek için ekibinizi iyi seçmeniz, seçtiğiniz doğru bireylere sizi eleştirebilme hakkı vermeniz, insanları mağdur etmekten imtina etmeniz, empati kurabilmeniz ve özetle iyi olmanız öncelikli ayrıntı kısmınız arasında olmalıdır.”
 
Altı İş Üstü Hayat iş yaşamına gireceklere, yaşadıkları zorlukları çözmenin farklı yollarını arayan iş bireylerina yeni kapılar aralayacak bir başucu kitabı.

Altı İş Üstü Hayat Özeti

Altı İş Üstü Hayat Pdf Oku

Altı İş Üstü Hayat Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu