PDF Kitap

Dunya Mitolojisinde Kadınlar: Tanrıçalar Kahramanlar ve Canavarlar PDF Oku indir

Dunya Mitolojisinde Kadınlar: Tanrıçalar Kahramanlar ve Canavarlar PDF oku indir, Jenny Williamson, Genn McMenemy tarafından kaleme alınan Dunya Mitolojisinde Kadınlar: Tanrıçalar Kahramanlar ve Canavarlar kitabı, 224 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Dunya Mitolojisinde Kadınlar: Tanrıçalar Kahramanlar ve Canavarlar kitabı 13,5 x 21 ebatında olup, 2023 Say Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Dunya Mitolojisinde Kadınlar: Tanrıçalar Kahramanlar ve Canavarlar pdf oku, Dunya Mitolojisinde Kadınlar: Tanrıçalar Kahramanlar ve Canavarlar PDF yandex, Dunya Mitolojisinde Kadınlar: Tanrıçalar Kahramanlar ve Canavarlar PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Dunya Mitolojisinde Kadınlar: Tanrıçalar Kahramanlar ve Canavarlar PDF Oku

DÜNYA MİTOLOJİSİNDE KADINLAR

 

Mitolojide Yunan tanrıçası Athena ve Mısır tanrıçası İsis ile ilgili çok şey yazıldı. Peki ya gökyüzündeki bir delikten dünyamıza düşen İrokua mitolojisinin Gökyüzü Kadını yahut iki dünya içinde dolaşan Koreli kahraman Prenses Bari gibi dünyanın dört bir yanındaki mitolojik karakterler ile ilgili neler bilinmekte?

Güçlü tanrıçaların, kudretli kraliçelerin ve tanınmış yaratıkların bilinmeyen ayrıntı kısmını gözler önüne seren Dünya Mitolojisinde Kadınlar: Tanrıçalar, Kahramanlar ve Canavarlar mitoloji ve folklorun büyüleyici kadınlarını keşfe çağırıyor.

Çeşitli mitolojilerden destansı kadınların öyküsünü anlatan bu kitapta kahramanlardan tanrıçalara, toplum önderlerinden enteresan canavarlara kadar savaşçı, bilge, şefkatli ve kurnaz kadınlarla karşılaşacaksınız. Her kültürün bu ilgi çekici hikâyelerde kaideleri alt üst eden kadınlardan öğreneceği çok şey var.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu