Din

Kehf Suresinden Dersler – Kur’an’ın İncileri PDF Oku indir

Kehf Suresinden Dersler – Kur’an’ın İncileri PDF oku indir, Yasir Qadhi tarafından kaleme alınan Kehf Suresinden Dersler – Kur’an’ın İncileri kitabı, 240 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Kehf Suresinden Dersler – Kur’an’ın İncileri kitabı 13,5 x 21 ebatında olup, 2024 Tahlil Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Kehf Suresinden Dersler – Kur’an’ın İncileri pdf oku, Kehf Suresinden Dersler – Kur’an’ın İncileri PDF yandex, Kehf Suresinden Dersler – Kur’an’ın İncileri PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Kehf Suresinden Dersler – Kur’an’ın İncileri PDF Oku

Vahyin ilk günlerinin sıkıntılı şartlarında indirilmiş bir ilahi reçete olmasının bunun yanında insanın daimi problemlerini de gündemine almasıyla bir ders konusu olan Kehf suresi, Kur’an’ın özellikle fazileti vurgulanmış, koruyucu surelerindendir.
Önemli bölümünde Ashab-ı Kehf’in anlatıldığı ve ibretlerle dolu bu kıssanın yol göstericiliğinin hiç eskimediğini fark edeceğiniz eser, zamanımızın insanına hitap eden diliyle ön planda gözüküyor.
Kuşatılmış dünyalarından bir grup gencin, günümüzün kuşatılmış dünyasındaki gençlere mesajı.

 

 

#BBD0E0
»

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu