Kişisel Gelişim

Affetmek PDF indir

Affetmek PDF Oku indir, Affetmek kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Affetmek kitabının kapağı ise 224 özelliğine sahiptir. 9786256092006 dilinde yazılmış olan Affetmek kitabını 03.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Affetmek kitabını PDF indir.

Affetmek PDF

Bu kitapta yalnızca affetme sanatı değil, affetmenin ötesine geçmek ve daha fazlasına sahip olmak için araçlar sunulmaktadır. Bu affetme yolculuğunda sunulan bilgelik hem anlama kapasitesini hem de zekâ gücünü yükseltmektadır.
İnsanlık tarihinde ilk defa affetmenin yalnızca bir alternatif yahut bir seçim olmadığını sağlamaktadır bu kitap. Bir insan hayatta kalmak için affetmek zorundadır çünkü aksi takdirde fiziksel, zihinsel, duygusal ve ruhsal sağlığın çöküşü kaçınılmazdır.
Bir insanın hatalarından ders çıkarıp değişmesi için affetmek cezalandırmaktan yahut intikam almaktan daha etkilidir. Zira affetmenin son derece kuvvetli ıslah edici bir yönü mevcuttur. O yüzden affedicilik hem bireysel hem de toplumsal açıdan çok mühimdir.
Asırlardır insanlık zoraki bir biçimde affetmeyi önerdi ve bunda tamamen başarısız oldu. Tekâmül yolundaki yaklaşım farklıdır. Birey tekâmül ederek farkındalığın ışığını yakar ve bencilliğin karanlığını yok eder; işte o zaman affetme güneşi kendiliğinden görülmektedir.
 

Affetmek Özeti

Affetmek Pdf Oku

Affetmek Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu