PDF Kitap

Şölenden Sonra PDF Oku indir

Şölenden Sonra PDF oku indir, Yukio Mişima tarafından kaleme alınan Şölenden Sonra kitabı, 224 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Şölenden Sonra kitabı 12,5 x 19,5 ebatında olup, 2024 Can Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Şölenden Sonra pdf oku, Şölenden Sonra PDF yandex, Şölenden Sonra PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Şölenden Sonra PDF Oku

Batıda gökyüzü usulca ışıldıyor, bir biçimde idealizmin sonunun geldiğini çağrıştırıyordu. Boş ideallere ışık tutan bir fener gibi, batan güneş yüzlerce, binlerce mum yakmış, uzaklarda batıyordu.
 
Kazu, Tokyo’nun ileri gelenlerinin uğrak mekânı Setsugoan’ın sahibi; hırslı, başarılı, hayat dolu ve çekici bir kadın. Noguçi ise siyasi arenada adını duyurmuş, prensipleri ve onuru için yaşayan eski bir bakan. Bir akşam, bu iki farklı dünyanın temsilcisi bir araya gelir ve böylece, ikisi için de inişler ve çıkışlarla dolu bir ikinci bahar başlar. Kazu’nun tutkulu, yalnızlık korkusuyla sarmalanmış ama özgür dünyası, Noguçi’nin sakin ve kurallara bağlı dünyasıyla çarpışınca, aşk ile siyasi çıkarlar içinde kurdukları hassas denge hepten bozulur.
 
İnsan ilişkilerinin karmaşıklığına odaklanan Şölenden Sonra, Mişima’nın ustalıkla ilmek ilmek işlediği karakterleriyle sevgi ile güç içindeki derin uçurumu gözler önüne sererken, okura İkinci Dünya Savaşı sonrası Japonya’sının değişen yüzünü keşfetme imkânı da tanıyor.
 
“Romanın başkahramanı Kazu, Mişima’nın son derece seçkin kariyeri boyunca yarattığı en muazzam ve en derin karakter.”
The New Yorker

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu