PDF Kitap

Durdurulamayan İnsanlık 2 – Dünya Neden Adil Değil? PDF Oku indir

Durdurulamayan İnsanlık 2 – Dünya Neden Adil Değil? PDF oku indir, Yuval Noah Harari tarafından kaleme alınan Durdurulamayan İnsanlık 2 – Dünya Neden Adil Değil? kitabı, 2. Hamur sayfadan bir araya gelmiştir. Kolektif Kitap değeri ile basılan Durdurulamayan İnsanlık 2 – Dünya Neden Adil Değil? kitabı 168 ebatında olup, 2023 Çiğdem Şentuğ tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Durdurulamayan İnsanlık 2 – Dünya Neden Adil Değil? pdf oku, Durdurulamayan İnsanlık 2 – Dünya Neden Adil Değil? PDF yandex, Durdurulamayan İnsanlık 2 – Dünya Neden Adil Değil? PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Durdurulamayan İnsanlık 2 – Dünya Neden Adil Değil? PDF Oku

Tarih kitapları krallar, kraliçeler ve komutanların hikâyeleriyle dolu. Peki tüm bu insanlar nereden çıktı? Bazı insanlar saraylarda yaşayıp herkese emirler yağdırırken bazılarının niçin o sarayları temizlemek ve emirlere itaat etmek zorunda olduğunu merak ettiniz mi hiç?

Sapiens kitabıyla tüm dünya çapında satış rekorları kıran tarihçi yazar Yuval Noah Harari genç okurlara yönelik serisinin ikinci kitabında on bin yıl önce gerçekleşen devrimin bugün bile yaşamımızı nasıl etkilediğini anlatıyor. Her şeyin hangi noktada yanlış gitmeye başladığını ama hatalarımızı düzeltmek için hâlâ şansımız olduğunu gösteriyor. Buğday yetiştirmeye dair masum bir çabanın kıtlıklara, açlığa ve savaşlara nasıl yol açtığını keşfediyoruz. Eski çağların dâhilerinin yazıyı nasıl bulduğunu ve neden vergi ödemek zorunda bulunduğumuzu öğreniyoruz. İki geveze iskeletle, altın küpeli timsahla ve milyonlarca mutsuz tavukla tanışıyoruz. Ayrıca bireylerin bitki ve hayvanları kontrol etmeyi öğrenmesinin, bizi nasıl birbirimizi kontrol etmeye yönelttiğini anlıyoruz.

Durdurulamayan İnsanlık: Dünya Neden Adil Değil büyük bir şeffaflık ve mizahla harmanlanan gerçek bir hikâye. Dünyamızın nasıl şekillendiğini, neden bazı bireylerin her şeyi varken diğerlerinin hiçbir şeyi olmadığını merak edenler için destansı bir macera.

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu