Çocuk

Kedi Köpek Zıpırları PDF indir

Kedi Köpek Zıpırları PDF Oku indir, Kedi Köpek Zıpırları kitabı 16.10.2024 sayfadan oluşmakta ve 48 boyutundadır. Kedi Köpek Zıpırları kitabının kapağı ise 9786257395700 özelliğine sahiptir. Ali Sina Özüstün dilinde yazılmış olan Kedi Köpek Zıpırları kitabını Melih Günaydın numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Kedi Köpek Zıpırları kitabını PDF indir.

Kedi Köpek Zıpırları PDF

Türk çocuk edebiyatının usta ismi Yalvaç Ural, çocukların hayal dünyasına hitap eden kitabı “Kedi Köpek Zıpırları” ile tekrar karşımızda! Yıllardır kaleme aldığı birbirinden keyifli ve öğretici hikâyelerle çocukların gönlünde taht kuran Ural, bu kitabında da tatlı ve bir o kadar da keyifli bilmecelerle okurları büyülemeyi başarıyor.
“Kedi Köpek Zıpırları” merak uyandırıcı bir bilmece kitabı! Kitapta bulunan bilmecelerin yanıtlarını görmek içinse olağanüstü bir yöntem kullanılıyor: Kitapla birlikte gelen ayna şeklindeki ayraç. Bu aynayı tercih ederek bilmecelerin yanıtlarına ulaşmak, çocuklar için heyecan verici ve interaktif bir okuma deneyimi sunuyor.
“Kedi Köpek Zıpırları”, çocukların zekâlarını geliştirirken onlara eğlenceli vakitlerlar vaat ediyor. Yalvaç Ural’ın özgün bilmece kurgusuyla kaleme aldığı bu kitabı mutlaka keşfedin!
 
“Kedi Köpek Zıpırları”,
Yalvaç Ural’ın yeni bir bilmeceler kitabı.
Bu kitaptaki zıpır bilmeceler,
kedi ve köpekler üzerine.
Bugüne kadar okuduğunuz bilmecelerden
daha farklı bunlar.
Yalvaç abinizin bu kitabını da ilgiyle
okuyacağınızdan kuşkumuz yok.

Kedi Köpek Zıpırları Özeti

Kedi Köpek Zıpırları Pdf Oku

Kedi Köpek Zıpırları Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu