Edebiyat

Dersaadet Mutluluğa Açılan Kapı PDF indir

Dersaadet Mutluluğa Açılan Kapı PDF Oku indir, Dersaadet Mutluluğa Açılan Kapı kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Dersaadet Mutluluğa Açılan Kapı kitabının kapağı ise 203 özelliğine sahiptir. 9786259777108 dilinde yazılmış olan Dersaadet Mutluluğa Açılan Kapı kitabını 17.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Dersaadet Mutluluğa Açılan Kapı kitabını PDF indir.

Dersaadet Mutluluğa Açılan Kapı PDF

Dünya Barışı imkansız mı, kaçınılmaz mı?
Savaşlar insan doğası mı, gereksiz mi?
Dünyada yaşanan olumsuzluklar kaderimiz mi, yoksa saçmalık mı?

Saadet, bizim dünyamızda 44 yaşında, evli ve çocuklu bir plaza çalışanıdır. Evinde mutludur, fakat işinde hiç mutlu değildir. İstifa etmek istemektedir, fakat eşi, hayat standartlarının düşeceğinden korktuğu için bu karara karşı çıkmaktadır.
1. ve 2. Dünya Savaşı’nın hiç yaşanmadığı ve bize göre “aşmış” bir paralel evrende ise Saadet, yine 44 yaşında, aynı kişiyle evli ve aynı çocuğun annesidir; fakat bu dünya çapında portal kapısı projesinde çalışan bir bilim insanıdır. Projede yapılan ilk deneyde bir şeyler ters gider ve iki Saadet farkında olmadan yer değiştirir.

Dersaadet, “mutluluğa açılan kapı” manasına gelmektedir ve İstanbul’un eski adıdır. Lakin bu romanda, yalnızca bir şehir veya mekânı değil, tüm insanlığın ve hatta tüm canlıların refah içinde yaşadığı bir dünyayı temsil eder. Bu hikaye, sizi yalnızca tarihin büyüleyici bir evresine değil, barış içinde bir geleceğin olabilecek olduğuna da inandıracak.
Dünya barışını hayal etmekle yetinmeyin, bu barış dolu dünyanın bir parçası olun.
Dünya barışı hoş ama imkansız bir hayal değil;
Kaçınılmaz ve güzel geleceğimiz.

Dersaadet Mutluluğa Açılan Kapı Özeti

Dersaadet Mutluluğa Açılan Kapı Pdf Oku

Dersaadet Mutluluğa Açılan Kapı Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu