Bilim & Mühendislik

Sanat Ajandası (Zamansız, Fleksi Kapak) PDF indir

Sanat Ajandası (Zamansız, Fleksi Kapak) PDF Oku indir, Sanat Ajandası (Zamansız, Fleksi Kapak) kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Sanat Ajandası (Zamansız, Fleksi Kapak) kitabının kapağı ise 272 özelliğine sahiptir. 9786256767294 dilinde yazılmış olan Sanat Ajandası (Zamansız, Fleksi Kapak) kitabını 11.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Sanat Ajandası (Zamansız, Fleksi Kapak) kitabını PDF indir.

Sanat Ajandası (Zamansız, Fleksi Kapak) PDF

Meşhur sosyal platform içerik üreticisi Sena Pınar Civan’ın bir araya getirdiği Sanat Ajandası’nda 52 hafta boyunca Leonaro da Vinci, Michelangelo, Gentile Bellini, Raffaello, Vincent van Gogh, Levnî, Matrakçı Nasuh, Şeker Ahmed Paşa ve Osman Hamdi Bey gibi Türk ve dünya tarihinin en mühim sanatçılarının biyografileri ve başyapıtları sizlere eşlik edecek. 
Sanat Ajandası, yılın hangi zamanı olursa olsun programınıza uyacak biçimde süresiz olarak tasarlandı. Yıllarca saklayabileceğiniz bu ajandada; izlediğiniz filmleri, okuduğunuz kitapları, gezdiğiniz yerleri ve hedeflerinizi yazabileceğiniz alanlar yer alıyor. Bunun yanı sıra ajandada sanata meraklı herkesin beğenerek izleyeceği film, dizi ve belgesel önerileri listesi de yer alıyor.
Sanat Ajandası, bir ajandadan çok daha yükseksı; yaşamınızı sanatla güzelleştirmeniz ve her gününüze ilham katmanız için bir yol arkadaşı…

Sanat Ajandası (Zamansız, Fleksi Kapak) Özeti

Sanat Ajandası (Zamansız, Fleksi Kapak) Pdf Oku

Sanat Ajandası (Zamansız, Fleksi Kapak) Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu