Edebiyat

Kalibre – Mavi Vatan PDF indir

Kalibre – Mavi Vatan PDF Oku indir, Kalibre – Mavi Vatan kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Kalibre – Mavi Vatan kitabının kapağı ise 392 özelliğine sahiptir. 9786256209190 dilinde yazılmış olan Kalibre – Mavi Vatan kitabını 17.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Kalibre – Mavi Vatan kitabını PDF indir.

Kalibre – Mavi Vatan PDF

ŞİMDİ YILLARDIR VERİLEN EMEĞİN KARŞILIĞINI ALMA ZAMANI!
Bir yanda ABD’nin Türkiye’yi işgal planı, diğer yanda Türkiye’nin saldırıyı bertaraf edip ABD’yi bu bölgeden atma çabası, modern savaş makineleri, savaş kabiliyeti ve kimsenin bilmediği PARS timleri.
Tabii yatırımlarının meyvesini toplamak isteyen yalnızca Türkiye değildi. ABD de son senelerda bütün mesaisini bu bölgeye harcadı. Güneyde PYD, batıda Yunanistan silahlandırıldı. Rusya-Ukrayna Savaşı bahanesiyle sevkıyatlar artırıldı. Silahlandırılması yasak olan adalara askeri havalimanları inşa edildi. Dedeağaç Limanı’na NATO tatbikatı bahanesiyle binlerce zırhlı araç getirilip Yunanistan’a hibe edildi.
Lakin ABD ordusu hiç beklemediği bir güçle yüz yüze kalmak üzereydi. Zira Türkiye, son senelerda geliştirdiği teknolojinin yarısını bile açıklamamıştı.
Elinizdeki bir roman olsa da okurken kurguyla gerçeği ayırt edemeyeceksiniz. Bilmeniz gerek tek şey, bahsi geçen tüm silah sistemlerinin ve askeri araçların gerçekten var olduğu. Zira Türkiye halen en büyük kozunu oynamadı!

Kalibre – Mavi Vatan Özeti

Kalibre – Mavi Vatan Pdf Oku

Kalibre – Mavi Vatan Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu