Kişisel Gelişim

Ahenk İçinde PDF indir

Ahenk İçinde PDF Oku indir, Ahenk İçinde kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Ahenk İçinde kitabının kapağı ise 184 özelliğine sahiptir. 9786258004939 dilinde yazılmış olan Ahenk İçinde kitabını 13.03.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Ahenk İçinde kitabını PDF indir.

Ahenk İçinde PDF

Hepimiz biraz yorgunuz. İçinde bulunduğumuz hız çağının kuşatmasında, daha bi hayli hızlı olmaya, aynı anda bir çok işi yapmaya, farklı farklı rolleri müthiş bir biçimde giyinmeye çalışıyoruz. Ve bütün bunları kotarmaya çalışırken merkezimizden savruluyor, kendimizden ve doğadan kopuyoruz. Geçmişin hikâyelerine takılıyor, gerçekliği olmayan endişelarla boğuşuyor, yaşam ahengimizi yitiriyoruz. Oysa hepimiz kendimizi iyi hissetmek, yaşamı üretken, keyifli bir biçimde yaşamak istiyoruz. Peki bu nasıl olabilecek? 
 
Kendimiz ve yaşamla ahenk içinde olmak fakat ayrılmaz bir parçası olduğumuz doğayla ilişkimizle olabilecek. Doğanın salınımlarıyla uyum içinde, yazı yazda, baharı baharda, kışı kışta yaşamak ve merkezinde, hafif, telaşsız bir akışta olmak, nefeslenmek. 
 
İşte elinizde tuttuğunuz bu kitap Ahenk İçinde, hepimize özgün doğamızla bağlantımızı hatırlatacak, yaşamın içinde daha çok anlam, dinginlik bulacağımız, olağanın içindeki mucizeleri görüp keyfini süreceğimiz araçlar sunuyor. 
Derin bir nefes al şimdi! Arkana yaslan. Hatırla, ahenk içinde bir yaşam için ahenk senin içinde.

Ahenk İçinde Özeti

Ahenk İçinde Pdf Oku

Ahenk İçinde Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu