Kişisel Gelişim

Temel Çakra Yoga (Renkli Resimli) PDF indir

Temel Çakra Yoga (Renkli Resimli) PDF Oku indir, Temel Çakra Yoga (Renkli Resimli) kitabı Essential Chakra Yoga sayfadan oluşmakta ve 148 boyutundadır. Temel Çakra Yoga (Renkli Resimli) kitabının kapağı ise 9786057448293 özelliğine sahiptir. 15.08.2022 dilinde yazılmış olan Temel Çakra Yoga (Renkli Resimli) kitabını Özge Nur Küskün numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Temel Çakra Yoga (Renkli Resimli) kitabını PDF indir.

Temel Çakra Yoga (Renkli Resimli) PDF

İYİLEŞİN, ENERJİYLE DOLUN, YENİLENİN,
Bu kitap, çakralarınızı dengelemeniz için temel bir yoga rehberi niteliğinde.
 
Fiziksel ve zihinsel dengeyi bulmak, hepimize iyilik ve şifa veren bir deneyimdir. Lakin bu uyumu yakalamaya giden yol biraz zorlu olabilir. Temel Çakra Yoga, yogaya yeni başlayanların, eğitmenlerin ve bu alanla ilgilenen herkesin, çakralarını açmaları ve hizalamaları, dengeyi bulmaları, bedenen ve zihnen şifalanmaları için pratik bir rehber niteliğinde! 
Bu kitap size, en basit pozlardan birisi olan Siddhasana’dan (“başarılı poz”) çok daha ileri düzey bir poz olan Salamba Sirsasana’ya (“destekli başüstü duruş”) kadar, gerek nefes teknikleri ve esnemeyle, gerekse size güç ve esneklik kazandırırken gün geçtikçe yaşam kalitenizi artıracak yoga serileriyle çok özel bir deneyim sunuyor. Şöyle derin, arındırıcı bir nefes alın. Bedeninizi mutluluğa doğru esnetme zamanı geldi!
 
• Kitapta bulunan, 7 ana çakrayı arındırıcı 56 temel çakra yoga pozunu ve 8 esneme serisini rahatlıkla uygulayabilirsiniz.
 
• Bu eğitici çakra yoga kitabı, pratiğe yeni başlayanlar ve evde pratik yapanlar için olmazsa olmaz bir kaynak niteliğindedir. Aynı zamanda kabiliyetli eğitmenler ve öğrenciler için de uygun bir kaynaktır.
 
Temel Çakra Yoga, sizin için modern bir mat arkadaşıdır. Her bir pozun nasıl yapıldığını gösteren net ve renkli resimlerle pratiğinizi sürdürecek ve çakra yogada ustalaşma yoluna gireceksiniz.

Temel Çakra Yoga (Renkli Resimli) Özeti

Temel Çakra Yoga (Renkli Resimli) Pdf Oku

Temel Çakra Yoga (Renkli Resimli) Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu