Felsefe

Zerdüşt – Bende Olan Ne Varsa Sizin Elinizde de Gizli Doğruluğun Ölümsüz Ülkesine Yolculuğun Felsefesi PDF indir

Zerdüşt – Bende Olan Ne Varsa Sizin Elinizde de Gizli Doğruluğun Ölümsüz Ülkesine Yolculuğun Felsefesi PDF Oku indir, Zerdüşt – Bende Olan Ne Varsa Sizin Elinizde de Gizli Doğruluğun Ölümsüz Ülkesine Yolculuğun Felsefesi kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Zerdüşt – Bende Olan Ne Varsa Sizin Elinizde de Gizli Doğruluğun Ölümsüz Ülkesine Yolculuğun Felsefesi kitabının kapağı ise 96 özelliğine sahiptir. 9786254412547 dilinde yazılmış olan Zerdüşt – Bende Olan Ne Varsa Sizin Elinizde de Gizli Doğruluğun Ölümsüz Ülkesine Yolculuğun Felsefesi kitabını 17.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Zerdüşt – Bende Olan Ne Varsa Sizin Elinizde de Gizli Doğruluğun Ölümsüz Ülkesine Yolculuğun Felsefesi kitabını PDF indir.

Zerdüşt – Bende Olan Ne Varsa Sizin Elinizde de Gizli Doğruluğun Ölümsüz Ülkesine Yolculuğun Felsefesi PDF

“Ben Zerdüşt, doğruluğun yandaşı, sevgi ve erdemin sözcüsü, kötülerin ve yalancıların düşmanı, iyilerin yaveri…”
Hakikat yolunun yalnız arayıcısı Zerdüşt, aklını varlığıyla bütünleştirmiş, özgürlüğün ruhuna nüfuz etmesine izin vermiş bir bilgedir. Mozart’tan Nietzsche’ye, Stanley Kubrick’ten Jung’a kadar birden fazla sanatçıya ve filozofa ilham olmuştur.
Dünyanın en eski tek tanrılı vahiy dini Zerdüştlüğün peygamberi olan Zerdüşt, Tanrı’ya yapılacak ibadetin; dürüst düşünce, dürüst söz ve dürüst dualar sergilemekten geçtiğini anlatır. Zerdüşt’ün tanrısı Ahura Mazda, varlığı bağışlayandır ve bunun yanı sıra aklın kendisidir.
Öğretisini Gatha’lar olarak anılan on yedi ilahiyle insanlığa ileten Zerdüşt, binlerce yıl öncesinden seslenerek bizleri ümit, aşk ve muhabbetle dolu dünyasına davet ediyor.

Zerdüşt – Bende Olan Ne Varsa Sizin Elinizde de Gizli Doğruluğun Ölümsüz Ülkesine Yolculuğun Felsefesi Özeti

Zerdüşt – Bende Olan Ne Varsa Sizin Elinizde de Gizli Doğruluğun Ölümsüz Ülkesine Yolculuğun Felsefesi Pdf Oku

Zerdüşt – Bende Olan Ne Varsa Sizin Elinizde de Gizli Doğruluğun Ölümsüz Ülkesine Yolculuğun Felsefesi Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu