Psikoloji

Psikiyatri: Anamnez ve İlk Muayene PDF indir

Psikiyatri: Anamnez ve İlk Muayene PDF Oku indir, Psikiyatri: Anamnez ve İlk Muayene kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Psikiyatri: Anamnez ve İlk Muayene kitabının kapağı ise 146 özelliğine sahiptir. 9786254020667 dilinde yazılmış olan Psikiyatri: Anamnez ve İlk Muayene kitabını 17.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Psikiyatri: Anamnez ve İlk Muayene kitabını PDF indir.

Psikiyatri: Anamnez ve İlk Muayene PDF

Tıp öğrencisi ve tıpta uzmanlık öğrencisinin eğitimi sırasında zorlandığı veya zorlanacağını düşündüğü tek klinik dal psikiyatridir. Hasta ile iletişim kurma, hastaya nasıl sorarsa bilgi alabileceği ve hastayı nasıl muayene edeceği soruları onu zorlamaktadır. Mideyi çaydanlığa, kalbi pompaya benzeterek zihninde görsel bir şema oluşturarak beden işleyişini anlayabilmektedir. Psikiyatri alanında benzer bir zihinsel şema oluşturması olanaksızdır. Ona farklı gelebilecek yeni öğrenmelere gerek duymaktadır. Şöyle ki; hasta ile nasıl ilişki kuracağı nasıl konuşacağı ve nasıl muayene edeceği soruları önceden yanıtlansın ister.
Bu kitap, aranan yanıtları kapsayan bir çalışmanın ürünüdür. Kitabın yazarı tıp fakültesi öğretim üyesi, emekli bir ruh hekimidir. Çalıştığı kurumda tıp öğrencilerine ve uzmanlık öğrencilerine senelerca hasta hekim ilişkisi, öyküleme ve muayene dersini vermiştir. Yayınevimizin hekimlerin hizmetine sunduğu bu kitap, alanında örneği sayıca az olanlardan biridir. Bu nedenle mühim bir boşluğu dolduracağı ümidini taşıyoruz.

Psikiyatri: Anamnez ve İlk Muayene Özeti

Psikiyatri: Anamnez ve İlk Muayene Pdf Oku

Psikiyatri: Anamnez ve İlk Muayene Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu