Kişisel Gelişim

Hayvan Kadın Bedeninin Otobiyografisi PDF indir

Hayvan Kadın Bedeninin Otobiyografisi PDF Oku indir, Hayvan Kadın Bedeninin Otobiyografisi kitabı Animal: The Autobiography of a Female Body sayfadan oluşmakta ve 320 boyutundadır. Hayvan Kadın Bedeninin Otobiyografisi kitabının kapağı ise 9786057350572 özelliğine sahiptir. 19.01.2024 dilinde yazılmış olan Hayvan Kadın Bedeninin Otobiyografisi kitabını Sisem Tek numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Hayvan Kadın Bedeninin Otobiyografisi kitabını PDF indir.

Hayvan Kadın Bedeninin Otobiyografisi PDF

-The Sunday Times Çok Satanlar
-The Guardian Çok Satanlar
-Podcast Ödülü
 
Bu kitapta bilimin bize evrim, tarih, aşk, cinsellik, sadakatsizlik ve diğer tüm konuları nasıl açıkladığını göreceksiniz!
 
Ödüllü İngiliz komedyen Sara Pascoe ile kadın bedeninde keyifli ve aydınlatıcı bir tura çıkın!   
Eğlenirken öğrenebileceğiniz birden fazla konuya değinen ve evrensel bir dille yazılmış bu kitapta; evrim, cinsellik, geçmiş ve gelecek ele alınıyor. Hayvani dürtülerimizi ve endişelerimizi anlayıp, onları yorumlamamıza yol gösterecek kahkahalarla dolu bir yol haritası.
Sara Pascoe hem sahnede hem de Televizyon programlarında kadınlık ve cinsellik ile ilgili şakalar yaptı, ama artık bu konuları daha uzun bir biçimde anlatabileceği bir kitabı var. Hayvan, modern kadınları şekillendiren ve etkileyen güçlere dair gülünç ve büyüleyici bir bakış açısı yaratmak için otobiyografi ile evrim tarihini birleştiriyor.
 

Hayvan Kadın Bedeninin Otobiyografisi Özeti

Hayvan Kadın Bedeninin Otobiyografisi Pdf Oku

Hayvan Kadın Bedeninin Otobiyografisi Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu