Kişisel Gelişim

Yeter ki Dilek Dile Kuantum Dokunuş Şifa Sistemi Bireysel Seans Klavuzu PDF indir

Yeter ki Dilek Dile Kuantum Dokunuş Şifa Sistemi Bireysel Seans Klavuzu PDF Oku indir, Yeter ki Dilek Dile Kuantum Dokunuş Şifa Sistemi Bireysel Seans Klavuzu kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Yeter ki Dilek Dile Kuantum Dokunuş Şifa Sistemi Bireysel Seans Klavuzu kitabının kapağı ise 108 özelliğine sahiptir. 9786259871851 dilinde yazılmış olan Yeter ki Dilek Dile Kuantum Dokunuş Şifa Sistemi Bireysel Seans Klavuzu kitabını 24.02.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Yeter ki Dilek Dile Kuantum Dokunuş Şifa Sistemi Bireysel Seans Klavuzu kitabını PDF indir.

Yeter ki Dilek Dile Kuantum Dokunuş Şifa Sistemi Bireysel Seans Klavuzu PDF

Bu kitabı yazmaktaki en büyük hedefim, bireysel seans almak isteyip alamayanlar veya seans alıp kafa
karışıklığı yaşayan ışık parçalarımın baş ucunda olup en kısa yoldan en bi hayli hızlı biçimde hayatlarını değiştirebilmek için bir adım atmalarına yardımcı olabilmek ve günlük yaşamımızda yaşadığımız poblemlerin temelini fark ettirip çözüme giden yolu açmak.
Bundan dolayı kitabı yazmakla yetinmeyip sizin için meditasyon videoları hazırladım. Kitabın içerisine yerleştirilen kodları telefonunuza okutarak meditasyon videolarına varabilirsiniz. Böylelikle görsel, işitsel veya kinestetik algı fark etmeksizin her algıya hitap edebilmeyi hedefledim. Geçmişi geçmişte bırakıp çiçeği burnunda bir gelecek inşa edebiliriz.
Bize ve bütüne şifa olması niyetiyle kendinize hoş geldiniz ışık parçalarım…

Yeter ki Dilek Dile Kuantum Dokunuş Şifa Sistemi Bireysel Seans Klavuzu Özeti

Yeter ki Dilek Dile Kuantum Dokunuş Şifa Sistemi Bireysel Seans Klavuzu Pdf Oku

Yeter ki Dilek Dile Kuantum Dokunuş Şifa Sistemi Bireysel Seans Klavuzu Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu