Edebiyat

Moskova’da Bir Beyefendi PDF indir

Moskova’da Bir Beyefendi PDF Oku indir, Moskova’da Bir Beyefendi kitabı 9786051921723 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Moskova’da Bir Beyefendi kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 17.10.2024 dilinde yazılmış olan Moskova’da Bir Beyefendi kitabını Mehmet Gürsel numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Moskova’da Bir Beyefendi kitabını PDF indir.

Moskova’da Bir Beyefendi PDF

1922 senesinde Kont Aleksandr İlyiç Rostov Bolşevik mahkemesi aracılığıyla yargılanarak suçlu bulunur ve Moskova’daki lüks bir otelde ömür boyu göz hapsinde tutulmasına karar verilir. Hayatı boyunca hiç çalışmamış, yalnızca edebiyat ve sanatla ilgilenmiş bir aristokrat olan Rostov şimdi bir otel odasında yaşamak ve Sovyetler Birliği’nin en çalkantılı senelerını pencereden izlemek zorundadır. Lakin hiç ummadığı bir biçimde bu daracık oda ona çok daha zengin bir dünyanın ve çok daha doyurucu ilişkilerin kapısını açacaktır.
 
New York Times’ın çok satanlar listesinden uzun süre inmeyen Moskova’da bir Beyefendi mizahi dili, sağlam karakterleriyle yazın dünyasına çiçeği burnunda bir soluk getirecek.

Moskova’da Bir Beyefendi Özeti

Moskova’da Bir Beyefendi Pdf Oku

Moskova’da Bir Beyefendi Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu