Kişisel Gelişim

Ya Varoluş Ya Yok Oluş, İşte Bütün Mesele Bu PDF indir

Ya Varoluş Ya Yok Oluş, İşte Bütün Mesele Bu PDF Oku indir, Ya Varoluş Ya Yok Oluş, İşte Bütün Mesele Bu kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Ya Varoluş Ya Yok Oluş, İşte Bütün Mesele Bu kitabının kapağı ise 232 özelliğine sahiptir. 9786256480551 dilinde yazılmış olan Ya Varoluş Ya Yok Oluş, İşte Bütün Mesele Bu kitabını 23.11.2023 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Ya Varoluş Ya Yok Oluş, İşte Bütün Mesele Bu kitabını PDF indir.

Ya Varoluş Ya Yok Oluş, İşte Bütün Mesele Bu PDF

Doğanın mevsimleri yaşamın döngüleri mevcuttur. Hangi ağaç sürekli olarak çiçek açar? Ya da sürekli olarak yaprak döker? İnsan yaşamı da böyledir. Hiçbir şey sonsuza dek sürmez. En geçmeyecek sandıklarımız bile geçer, söner, diner. Zorlanmak, kolaylık kadar yaşamın bir parçası. Gitmesini, geçmesini istediklerimizle savaştıkça onları daha da büyütürüz. Kabul, yaşamın her hâline yer açmaktır. Mevsimleri kabul etmek gibidir. Yazı sevebilirsin ama kışın varlığını da kabul etmen gerekir. 

Her zaman kuvvetli olmak zorunda değil insan. Hep iyi hissetmek, hep başarılı olmak zorunda da değil. Bazı zaman insan olmanın gerekliliği; bırakabilmek, güçsüzlüğe, yenilgiye, yorgun yanını dinlendirmeye yer açabilmektir. 
Dinlendirmeli insan kendini tıpkı nadasa bırakılan toprak gibi. Kendine yeniden çiçek açabilmek, yeniden verimli olabilmek için izin vermelidir. Bırakmak, izin vermek, kabul etmek. Çabasız gibi görünen ama yaşama ferahlık katan en mühim çabadır aslında.

Mucize, yaşamın insana dokunmasından öte, birinin yaşama dokunabilmesidir. Beklentiler sonsuzdur, biri gerçekleşir bir sonrakini bekler insan. Ama kendinden çıkıp, kendisiyle buluşması tek seferdir ve etkisi her nefeste tüm hayat boyu devam eder. Kendinden yola çıkıp kendine varan bir insan bir daha asla kaybolmaz.
 

Ya Varoluş Ya Yok Oluş, İşte Bütün Mesele Bu Özeti

Ya Varoluş Ya Yok Oluş, İşte Bütün Mesele Bu Pdf Oku

Ya Varoluş Ya Yok Oluş, İşte Bütün Mesele Bu Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu