Kişisel Gelişim

Duygular ve Örgütler PDF indir

Duygular ve Örgütler PDF Oku indir, Duygular ve Örgütler kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Duygular ve Örgütler kitabının kapağı ise 180 özelliğine sahiptir. 9786253986735 dilinde yazılmış olan Duygular ve Örgütler kitabını 26.08.2023 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Duygular ve Örgütler kitabını PDF indir.

Duygular ve Örgütler PDF

“Bugünlerde çevrenizde çok yoğun çalışan birine ‘Bu kadar çalışmana gerçekten gerek var mı?’ diye sorduğunuzda alacağınız olası yanıtlardan biri ‘Mecburum.’ olacaktır. Mecburum, diyen bir çalışanın gerçekten işini beğenerek çalıştığından ne kadar emin olabiliriz?
Oysa bizler her an her karar ve yargımızda duyguların etkisi altındayız…. Hem evde hem işte… Öyleyse duygular ne işe yarar?
Duygular; bireylerin bulundukları durumda işlerin yolunda gidip gitmediğini anlamasını sağlıyor. Duygular var olan durumlara uyum sağlamamıza faydalı oluyor ve ilişkilerimizde düğüm olmuş poblemlerin kaynağını bulmamız için bizi ikazyor. Duygular bize diğerleriyle bağlantı kurmamız için faydalı oluyor ve çalıştığımız işi neden yaptığımız ve nasıl yapacağımızla alakalı içgörü sağlıyor. Kısa olaraksı duygular her an her kararımızda bizi yönlendiriyor ve bize rehberlik ediyor.
Yıllarca bize dayatılan ‘Duygusal olma, mantıklı ol!’ anlayışının artık ‘Duygularınla barış ve onların rehberliğinden yararlan’ mesajları ile yer değiştirmesi gerçekliğini de böyle bir geçişin gereğini de yapılan araştırmalar göstermektedir. Bu kitap da bu geçişi hızlandırabilecek niteliktedir. Liderlikten teknolojiye emekten maneviyata kadar bir çok değişik açılardan ele alınmış bölümlerin olduğu bu kitabın genelde yönetim alanına özelde ise bireylerin esenlik ve refahlarına olumlu etkiler sağlayacağı kanısına varılmaktadır.”

Duygular ve Örgütler Özeti

Duygular ve Örgütler Pdf Oku

Duygular ve Örgütler Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu