Mizah

Patronumdan Nefret Ediyorum PDF Oku indir

Patronumdan Nefret Ediyorum PDF oku indir, Filipa Fonseca Silva tarafından kaleme alınan Patronumdan Nefret Ediyorum kitabı, 176 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Patronumdan Nefret Ediyorum kitabı 13,5 x 21 ebatında olup, 2024 Mona tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Patronumdan Nefret Ediyorum pdf oku, Patronumdan Nefret Ediyorum PDF yandex, Patronumdan Nefret Ediyorum PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Patronumdan Nefret Ediyorum PDF Oku

Herkesin kötü bir patronu olmuştur. Eldeki veriler bunu gösteriyor. İş dünyası dediğimiz şey var olduğundan beri, bu dünyaya başlayan herkes için geçerli olan evrensel bir kuraldır bu. Bu yalnızca yazın çalıştığınız bilmem
hangi işte de başınıza gelmiş olabilir, parasız stajınızda da. Ama size şunu kesinlikle garanti ederim, insanlık tarihinde bugüne dek bir kendini bilmezin emirleri altında sabrı sınanmamış tek bir Allah’ın kulu bile olmamıştır.

Bu patronlar en otoriterinden en cahiline, en terbiyesizinden en ahlakı şüphelisine uzanan bir değişiklikte ve kötülük düzeylerinde olabilirler fakat hepsinin ortak bir noktası mevcuttur: Hayatımızı düpedüz cehenneme çevirirler ve bizler de pazartesi gelmesin diye dua eder dururuz.

Evet… Bu kitap yalnızca birden fazla çalışanın bugüne dek yaşadığı gerçek hadiselerin (hepsi gerçek, inanın!) resimli bir özetidir. Neredeyse bütün işyerlerinde her gün yaşanan ve bunlar yaşanırken derin bir iç çekişle dudaklarımızdan “Patronumdan nefret ediyorum” sözcüklerinin dökülmesine neden olan saçma sapan hadiselerin belgelenmiş halidir. 

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu