Edebiyat

Efsane Başkan Halil Ürün PDF indir

Efsane Başkan Halil Ürün PDF Oku indir, Efsane Başkan Halil Ürün kitabı Adil Gülmez sayfadan oluşmakta ve TÜRKÇE boyutundadır. Efsane Başkan Halil Ürün kitabının kapağı ise 17.10.2024 özelliğine sahiptir. Hakan Temiztürk dilinde yazılmış olan Efsane Başkan Halil Ürün kitabını Prof. Dr. Ahmet Kazım Ürün numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Efsane Başkan Halil Ürün kitabını PDF indir.

Efsane Başkan Halil Ürün PDF

Bir milletin hayatiyetini devam ettirebilmesinin tek şartı; inancının ve onunla beslenen kültürel değerlerinin muhafaza edilmesi ve o değerlerin aslî unsurları ile birlikte gelecek nesillere aktarılmasıdır.
Biz de bunu yapmaya çalıştık. 

Hizmetleri en uygun yere, en uygun zamanda ve en az harcama ile yaparak, Hakk’a ve halka karşı sorumluluklarımızı yerine getirmeye gayret ettik ve şimdi dönüp arkamıza baktığımız zaman; 

• Başarısını birlik, birliktelik ve uyum içinde çalışmaya endeksleyen, 
• Yönetimler arası ve yönetim içi müzakerelerle en çatışmacı ve karmaşık problemleri çözen, 
• Vasıflı kadrolarla, vasıflı hizmet üreten, 
• Demokratikleşme, şeffaflaşma, sivilleşme, özelleşme ve globalleşme süreçlerinde attığı adımlarla başarısını arttıran, 
• Ve “Kâmil odur ki koya dünya çapında eser, eseri olmayanın yerinde yeller eser” sözünü haklı olarak söyleyebilen bir yönetim olduk. 

Toplumumuzun yukarıda sayılan hususlarda bu hassaslığı taşıyabilmesinin yegâne şartı ise, her türlü maddi çıkar hesabından arınmış, akılcı, bilimsel ve insanın tabiatına ve yaratılış gayesine uygun “eğitim” faaliyetidir. 

Unutulmamalıdır ki, “yaşadığımız çevre” bizden öncekilerin hoyratça kullanalım diye bize bıraktıkları bir “miras” değil, bizim gelecek nesillere tahrip etmeden devredeceğimiz bir “emanettir”.

Efsane Başkan Halil Ürün Özeti

Efsane Başkan Halil Ürün Pdf Oku

Efsane Başkan Halil Ürün Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu