PDF Kitap

Felsefe: Ahlaktan Metafiziğe: Bilgelik ve Gerçeklikte Maceralar PDF Oku indir

Felsefe: Ahlaktan Metafiziğe: Bilgelik ve Gerçeklikte Maceralar PDF oku indir, Michael Picard tarafından kaleme alınan Felsefe: Ahlaktan Metafiziğe: Bilgelik ve Gerçeklikte Maceralar kitabı, 2. Hamur sayfadan bir araya gelmiştir. Literatür Hayat değeri ile basılan Felsefe: Ahlaktan Metafiziğe: Bilgelik ve Gerçeklikte Maceralar kitabı 176 ebatında olup, 2024 Aslı Candaş tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Felsefe: Ahlaktan Metafiziğe: Bilgelik ve Gerçeklikte Maceralar pdf oku, Felsefe: Ahlaktan Metafiziğe: Bilgelik ve Gerçeklikte Maceralar PDF yandex, Felsefe: Ahlaktan Metafiziğe: Bilgelik ve Gerçeklikte Maceralar PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Felsefe: Ahlaktan Metafiziğe: Bilgelik ve Gerçeklikte Maceralar PDF Oku

Felsefeci yazar Michael Picard’ın kaleme aldığı Felsefe – Ahlaktan Metafiziğe: Bilgelik ve Gerçeklikte Maceralar felsefeye bi hayli hızlı, zihin açıcı ve aydınlatıcı bir giriş yapmak isteyenlere epistemoloji, etik, metafizik ve mantık ile ilgiliki farklı görüşleri ve bilginin temellerini sorgulamayı sağlayacak bir çok içgörü sunuyor. Yazarın mizahi fakat sade dili okurları en derin sorularla tanıştırarak soyut kavramları gündelik yaşamın bir çok mühim meselesine bağlıyor. En büyük akılları meşgul etmiş felsefi sorular, fikirlerimizin tutarsızlıklarını görülmektediran bilmeceler, çözülemez mantıksal paradokslar ve bizi inançlarımızın sonuçlarıyla yüzleşmeye zorlayan ahlaki ikilemler bu kitapta düşünce deneyleri, mantık soruları ve egzersizler eşliğinde zengin bir içerik hâlinde yer alıyor.
 
Felsefenin tarihsel gelişimi bunun yanında bilginin ve düşüncenin gidişatını değiştirmiş Doğulu ve Batılı filozofları da tanıtan kitap, ele alınan konular ile ilgili kendini geliştirmek isteyenler için ayrıntılı bir bibliyografya sunuyor ve felsefeye başlangıç yapmak isteyen yetişkinlerin bunun yanında genç yetişkinler içinde da düşünce ve diyaloğa ilham kaynağı olmaya aday.
 
İçindekiler

Felsefe Nedir?
Epistemoloji
Etik ve Ahlak
Metafizik ve Tinsellik
Mantık ve Sonsuzluk
Felsefeciler Dizini
Dizin
Kaynakça
Teşekkür

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu