PDF Kitap

Psikoloji: İnsan Zihninde Maceralar PDF Oku indir

Psikoloji: İnsan Zihninde Maceralar PDF oku indir, Christian Jarrett tarafından kaleme alınan Psikoloji: İnsan Zihninde Maceralar kitabı, 2. Hamur sayfadan bir araya gelmiştir. Literatür Hayat değeri ile basılan Psikoloji: İnsan Zihninde Maceralar kitabı 176 ebatında olup, 2024 Aslı Candaş tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Psikoloji: İnsan Zihninde Maceralar pdf oku, Psikoloji: İnsan Zihninde Maceralar PDF yandex, Psikoloji: İnsan Zihninde Maceralar PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Psikoloji: İnsan Zihninde Maceralar PDF Oku

Psikoloji: İnsan Zihninde Maceralar insan bilincini derinden inceleyerek hissediş, düşünüş ve davranış şekillerimizin ardındaki gizli nedenlere ışık tutuyor. Sekiz büyüleyici bölümden bir araya gelen kitap aşık olmanın gerçek nedenlerinden iyi bir gece uykusunun ardındaki bilime dek her şeyi kapsıyor: Algı, biliş, bellek, duygulanım, kişilik, toplumsal benlik, stres ve uyku konularını alakalı alt başlıklarla etraflıca inceleyen kitap, popüler psikoloji alanında senelerdır mühim yayınlara katkıda bulunan uzman psikologlar Christian Jarrett ve Joannah Ginsburg tarafından yazıya döküldü.
 
Psikoloji ve insan zihnine merak salan herkesi amacında olan kitap genç yetişkinlerden bu yana her yaş ve okur grubunu planlıyor ve keyifli bir okuma için psikoloji ile ilgili herhangi bir bilgi sahibi olmayı da gerektirmiyor; alt başlıklar içinde bir çok konuyu keyifli, ilgi çekici bir dille konu alıyor, gerçek yaşamdan aydınlatıcı örnekler veriyor, çığır açan psikologları tanıtıyor ve zihninizin çalışma şekilini açığa çıkaran bolca egzersiz, deney ve test sunuyor. Ele anılan konular ile ilgili ufkunu genişletmek isteyenler için, kitap sonunda ayrıntılı bir bibliyografveya içeren Psikoloji: İnsan Zihnindeki Maceralar okurları zihnin hayret verici manzarası boyunca bir yolculuğa çıkarıyor.
 
İçindekiler

Psikoloji Nedir?
Algı ve Eylem
Bellek
Biliş
Duygulanım
Toplumsal Benlik
Kişilik
Stres ve Anksiyete
Uyku
Psikologlar Dizini
Dizin
Kaynakça

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu