Bilim & Mühendislik

Dakikalar İçinde Fizik – Anında Açıklanan 200 Temel Kavram PDF Oku indir

Dakikalar İçinde Fizik – Anında Açıklanan 200 Temel Kavram PDF oku indir, Giles Sparrow tarafından kaleme alınan Dakikalar İçinde Fizik – Anında Açıklanan 200 Temel Kavram kitabı, 2. Hamur sayfadan bir araya gelmiştir. Kronik Kitap değeri ile basılan Dakikalar İçinde Fizik – Anında Açıklanan 200 Temel Kavram kitabı 416 ebatında olup, 2024 Özlem Kırtay tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Dakikalar İçinde Fizik – Anında Açıklanan 200 Temel Kavram pdf oku, Dakikalar İçinde Fizik – Anında Açıklanan 200 Temel Kavram PDF yandex, Dakikalar İçinde Fizik – Anında Açıklanan 200 Temel Kavram PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Dakikalar İçinde Fizik – Anında Açıklanan 200 Temel Kavram PDF Oku

HEYECAN VERİCİ BİR FİZİK YOLCULUĞU


Kökeni Antik Yunan’a kadar uzanan klasik mekanikten nasıl yararlanılıyor? Teleskop ve mikroskop nasıl çalışıyor? Sıcaklık ilk defa nasıl ölçüldü? Evren ile ilgili bilgi edinmemizin en mühim yollarından elektromanyetizma nedir? Kızılötesi ve ultraviyole radyasyon nasıl keşfedildi? X ışınları bize ne söyler? Aydınlatma sistemlerinden ameliyatlara kadar birden fazla alanda yararlanılan lazer aslında nedir?

Dakikalar İçinde serisinden Fizik; çok bi hayli hızlı okunabilen, okundukça hayret ettiren, bi hayli zevkli bir bilim kitabı. Sadece yukarıdaki soruları cevaplamakla kalmıyor, evrenimizin nasıl işlediğine kadar sayısız hususta detay veriyor.

Madde, maddenin halleri, atomun yapısı, elektrik motoru, jeneratör, analog ve dijital elektronik, nükleer silahlar, kuantum fiziği, Büyük Hadron Çarpıştırıcısı, kozmoloji, ışık hızı, zaman makineleri, büyük patlama, karanlık madde, evren ve daha birden fazla fizik kavramı; çizimler, fotoğraflar ve 200 görsel eşliğinde tüm meraklılara en kolay biçimde anlatılıyor.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu