Edebiyat

Sabah Güneşi PDF indir

Sabah Güneşi PDF Oku indir, Sabah Güneşi kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Sabah Güneşi kitabının kapağı ise 336 özelliğine sahiptir. 9786257554435 dilinde yazılmış olan Sabah Güneşi kitabını 17.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Sabah Güneşi kitabını PDF indir.

Sabah Güneşi PDF

Her şeyin yazı ile başladığını söylemek doğru olmazdı. Lakin her şeyin yazı ile anlam bulduğunu söylemek, yerinde olur kanısındayım. Yazı silinmez olan bellektir.
Ve yazı bulunduğundan bu yana, arkeoloji çalışmaları sonucu günümüze ulaşan sayısız tarihsel izdüşüm ile karşılaşmaktayız. Her şey yazı ile başlamamış olsa da yazının sihirli bir değnek gibi, sanata taç giydirdiğini hayranlıkla fark ediyoruz.

Sevgili köylüm, kıymetli büyüğüm, İbrahim Gönen, seneler öncesinden yazmaya başlamış. Çocukluğundan bu yana yaşadıklarını, gördüklerini, diğer bir deyimle. Bütün yaşamsal anılarını.

SABAH GÜNEŞİ başlığı altında toplayarak, gelecek kuşaklara aktarmayı başaran, nadir bir çalışmaya imza atmış.

SABAH GÜNEŞİ’ni okurken yalnızca Nurhak Dağları’nın eteklerindeki, birkaç hanelik, bir köy ahalisinin mütevazı yaşantısını okumayacak, bunun yanı sıra hayat koşullarının zorlamasıyla uzaklara, gurbet ellere giden ve aylarca evlerine dönemeyen, hayata emekleriyle yön vermeye çalışan, yaratıcı kimselerin gerçek öyküsünü de anılarında yaşayacaksınız.

Sonuç olarak. Anılarını yazıya döküp, kalıcı bir eser haline getirmek, kaydedilmiş bir başarıdır. Anılarını toparlayıp, derleyip böylesine bir çalışmaya, imza attığı için, İbrahim Gönen dostumu bir kez daha tebrik ediyorum.
Mustafa Zeval Doğan
 

Sabah Güneşi Özeti

Sabah Güneşi Pdf Oku

Sabah Güneşi Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu