PDF Kitap

Teosofinin Anahtarı PDF indir

Teosofinin Anahtarı PDF Oku indir, Teosofinin Anahtarı kitabı 9786056758188 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Teosofinin Anahtarı kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 18.10.2024 dilinde yazılmış olan Teosofinin Anahtarı kitabını Murat Sağlam numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Teosofinin Anahtarı kitabını PDF indir.

Teosofinin Anahtarı PDF

Helena Petrovna (H.P.Blavatsky) 12 Ağustos 1831 senesinde Ukrayna’nın Dnepro-petrovsk şehrinde dünyaya geldi. Onaltı yaşındayken yirmi yıldan fazla sürecek olan seyahatlerine başladı. Bu seyahatler sırasında Hindu Mahatmalardan (Ustalardan) dersler aldı ve birden çok defa (o vakitler yabancılara kesinlikle yasak olan) Tibet’e gitti.
 
Amerika’ya gelişinden iki yıl sonra (1875) “felsefi ve dini bir cemiyet” olarak Teosofi Cemiyeti’ni kurdu. Bundan sonra iki yıl gibi kısa bir sürede öğrendiği İngilizce’de ardı sıra bir çok okült ve ezoterik eserler verdi. Madam Blavatsky seneler içinde Batı Ezoterizminin tartışmasız en büyük ve en etkili ismi halini aldı. James Joyce Mahatma Gandhi Alice Bailey Dion Fortune Swami Sivananda Rudolf Steiner Aleister Crowley gibi okültezoterikpolitika ve edebi dünya çapından ismini tarihe kazımış bir çok ünlüyü son derece etkilemiş bir yazardır. The Secret Doctrine (Gizli Öğreti) Isis Unveiled (Peçesiz Isis) en mühim diğer eserleridir.

Teosofinin Anahtarı Özeti

Teosofinin Anahtarı Pdf Oku

Teosofinin Anahtarı Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu