PDF Kitap

Kıskançlık – Deniz’in Küçük Hikayeleri PDF Oku indir

Kıskançlık – Deniz’in Küçük Hikayeleri PDF oku indir, Virginie Limousin, Isabelle Filliozat tarafından kaleme alınan Kıskançlık – Deniz’in Küçük Hikayeleri kitabı, 1. Hamur sayfadan bir araya gelmiştir. Uçan Fil değeri ile basılan Kıskançlık – Deniz’in Küçük Hikayeleri kitabı 40 ebatında olup, 2024 Gözde Koca tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Kıskançlık – Deniz’in Küçük Hikayeleri pdf oku, Kıskançlık – Deniz’in Küçük Hikayeleri PDF yandex, Kıskançlık – Deniz’in Küçük Hikayeleri PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Kıskançlık – Deniz’in Küçük Hikayeleri PDF Oku

Kıskançlık herkesin yaşadığı bir duygu. Peki, bu duyguyla nasıl başa çıkabiliriz? Deniz’in hikâyesi, çocukların kıskançlık gibi karmaşık duygularla başa çıkmalarına yol gösterecek keyifli bir yolculuk sunuyor.

 

Psikoterapist ve çocuk terapisti Virginie Limousinile Fransa’da pozitif ebeveynliğin ileri gelen isimlerinden birisi olan psikoterapist Isabelle Filliozattarafından kaleme alınan bu kitap, Éric Veillé’nin keyifli çizimleriyle donatılmıştır.

Çocuğun Duygusal Dünyası ve Denemediğim Yol Kalmadı gibi çok satan kitapların yazarından, tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz zengin içerikli bir eser.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu