Kişisel Gelişim

Sağlık Sektöründe Sözsüz İletişim (Beden Dili) PDF indir

Sağlık Sektöründe Sözsüz İletişim (Beden Dili) PDF Oku indir, Sağlık Sektöründe Sözsüz İletişim (Beden Dili) kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Sağlık Sektöründe Sözsüz İletişim (Beden Dili) kitabının kapağı ise 300 özelliğine sahiptir. 9786057284884 dilinde yazılmış olan Sağlık Sektöründe Sözsüz İletişim (Beden Dili) kitabını 24.07.2023 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Sağlık Sektöründe Sözsüz İletişim (Beden Dili) kitabını PDF indir.

Sağlık Sektöründe Sözsüz İletişim (Beden Dili) PDF

Buhranlar birey ve toplumu değişime zorlar. Bilim ve teknolojideki gelişmeler; yeni gelişmelerin üretilmesine neden olmaktadır. Kişisel gelişim isteği bireyin eylemsizlikten eyleme geçme sürecidir. Başarılı olma isteği, hedef belirleme, motivasyon, sorun çözme becerisi, kendini geliştirme düşüncesi, özyönetim kişisel gelişimin temellerindendir. Bu olgular yaşam boyu öğrenme isteği ile sürekli olaraklik kazanabilir. Eserimiz; kişisel gelişimi esas almasının bunun yanında bir ders ve başucu eseri olabilecek biçimde dizayn edilmiştır.
 
Kitabımızın ana konusu hasta ve kurumsal ilişki bağlamında; Doktor, hemşire, diş hekimi, eczacılar ve diğer çalışanlar ile hastaların etkili iletişimini kolaylaştırmayı esas alır. 
İdari hizmetler, sekreterler, teknisyenler, yardımcı hizmetler personeli ile tüm çalışanlar, sağlık kurumlarının fedakâr, gizli kahramanlardır. Sağlık alanı çalışanları ile sağlık okuryazarı olmak isteyen okurlara hitap eden bu eserin okuyucusuna yeni ufuklar açmasını bekliyorum.

Sağlık Sektöründe Sözsüz İletişim (Beden Dili) Özeti

Sağlık Sektöründe Sözsüz İletişim (Beden Dili) Pdf Oku

Sağlık Sektöründe Sözsüz İletişim (Beden Dili) Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu