PDF Kitap

İnisiyasyon: İnsan ve Güneş PDF indir

İnisiyasyon: İnsan ve Güneş PDF Oku indir, İnisiyasyon: İnsan ve Güneş kitabı 9786259480596 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. İnisiyasyon: İnsan ve Güneş kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 18.10.2024 dilinde yazılmış olan İnisiyasyon: İnsan ve Güneş kitabını Avni Onur Sevinç numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. İnisiyasyon: İnsan ve Güneş kitabını PDF indir.

İnisiyasyon: İnsan ve Güneş PDF

İnisiyasyon konusu tüm düşünce ekollerinden düşünürleri büyük ölçüde büyülemektedir ve şüpheci ve eleştirel kalanlar bile bu nihai kazanımın olabilecek olduğuna inanmak istemektedir. Böyle bir hedefin olabilecek olduğuna inanmayanlar için bu kitap ne olursa olsun enteresan bir hipotezin formülasyonunu sağlamaktadır. Tüm çabalarının böyle bir sonuca ulaşmasını bekleyenlere ise bu kitap bir ilham kaynağı ve yardımcı olabileceği umuduyla sunulmuştur.
 
İnisiyasyon vahiy ve aydınlanmaya neden olan bir bilinç genişlemesidir. İnisiyasyon büyük ve ufak tüm yaşam formları aracılığıyla deneyimlenir. Gezegensel Hiyerarşinin Üstatlığın birden fazla aşamasındaki çalışmaları bu kitapta ana hatlarıyla anlatılmakta ve neofitin İnisiyasyon Kapısında bir Başvurucu haline gelebileceği On Dört Kural verilmektedir.

İnisiyasyon: İnsan ve Güneş Özeti

İnisiyasyon: İnsan ve Güneş Pdf Oku

İnisiyasyon: İnsan ve Güneş Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu