Kişisel Gelişim

Konuşmamız Gereken Şeyler: Aşk Nerede Yaşanıyor Güzelim? (Kutulu Konuşma Kartları) PDF indir

Konuşmamız Gereken Şeyler: Aşk Nerede Yaşanıyor Güzelim? (Kutulu Konuşma Kartları) PDF Oku indir, Konuşmamız Gereken Şeyler: Aşk Nerede Yaşanıyor Güzelim? (Kutulu Konuşma Kartları) kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kuşe Kağıt boyutundadır. Konuşmamız Gereken Şeyler: Aşk Nerede Yaşanıyor Güzelim? (Kutulu Konuşma Kartları) kitabının kapağı ise 50 özelliğine sahiptir. 9786259942148 dilinde yazılmış olan Konuşmamız Gereken Şeyler: Aşk Nerede Yaşanıyor Güzelim? (Kutulu Konuşma Kartları) kitabını 05.02.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Konuşmamız Gereken Şeyler: Aşk Nerede Yaşanıyor Güzelim? (Kutulu Konuşma Kartları) kitabını PDF indir.

Konuşmamız Gereken Şeyler: Aşk Nerede Yaşanıyor Güzelim? (Kutulu Konuşma Kartları) PDF

Hayatı anlamlandırmayı, birbirimizi dinlemeyi ve daha derin ilişkiler kurmayı günümüzün farklı ilk kezri sebebiyle ikinci plana atıyoruz. Her zaman yetiştirmemiz gereken projeler, ulaşmamız gereken hedefler, çalışmamız gereken sunumlar, katılmamız gereken toplantılar olacak.
Şimdi gerçekten konuşma ve bağ kurmak zamanı.
 
Hayat boş konuşmalar için çok kısa çünkü “konuşmamız gereken şeyler” var.
 
Arkadaşlarınız ve partnerinizle oynayabileceğiniz, ilişkilere dair beklentileri, korkuları, tecrübeleri ve daha fazlasını keşfetmek için sorular içeren keyifli ve arada bir yaramaz bir oyuna hazır olun.
 
Aşk ile ilgili ne çok fazla konuşuyorsunuz? Ne istediğinizi veya ne istemediğinizi hiç düşündünüz mü? Şimdi sesli konuşma zamanı…
 
Kartları çıkarın; soruları yanıtlayın.

Konuşmamız Gereken Şeyler: Aşk Nerede Yaşanıyor Güzelim? (Kutulu Konuşma Kartları) Özeti

Konuşmamız Gereken Şeyler: Aşk Nerede Yaşanıyor Güzelim? (Kutulu Konuşma Kartları) Pdf Oku

Konuşmamız Gereken Şeyler: Aşk Nerede Yaşanıyor Güzelim? (Kutulu Konuşma Kartları) Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu