Edebiyat

Bir Aliye Rona Vardı PDF indir

Bir Aliye Rona Vardı PDF Oku indir, Bir Aliye Rona Vardı kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Bir Aliye Rona Vardı kitabının kapağı ise 184 özelliğine sahiptir. 9789751421999 dilinde yazılmış olan Bir Aliye Rona Vardı kitabını 18.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Bir Aliye Rona Vardı kitabını PDF indir.

Bir Aliye Rona Vardı PDF

Aliye (Dilligil) Rona, 1947 senesinden ibu yana 50 yıla yakın Türk Sineması’na karakter oyuncusu olarak emek verdi. Gençlik senelerında ağabeyi ünlü tiyatro adamı Avni Dilligil’in teşvikiyle profesyonel oyunculuğa geçmiş, çeşitli tiyatrolarda rol almış, Kerem’in Çilesi filminde ilk kez beyaz perdede görünmüştü. Keskin yüz hatları, usta oyunu ve Yılanların Öcü filminde oynadığı cesur Anadolu kadını “Irazca Ana” kişiliğiyle sinema tarihinde unutulmayanlar arasında yerini aldı.
 
Evet, bir Aliye Rona vardı…
 
Yalnız beyaz perdede oynadığı karakterlerle değil, gerçek yaşamında taşıdığı değerlerle, yetiştiği ortamla, yaşamındaki iniş çıkışlarla, kurduğu hayallerle, sürdürdüğü ilişkilerle, bütün insani donanımlarıyla bir efsane oyuncu…
 
Bu kitap, Yeşilçam’ın kuvvetli oyuncularından Aliye Rona’nın yaşam öyküsünü bütün gerçekleriyle bir roman akıcılığında sunuyor.

Bir Aliye Rona Vardı Özeti

Bir Aliye Rona Vardı Pdf Oku

Bir Aliye Rona Vardı Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu