PDF Kitap

Deri Ustası ve Çayır Kuşu – Mahveden Aşklar Üçlemesi PDF Oku indir

Deri Ustası ve Çayır Kuşu – Mahveden Aşklar Üçlemesi PDF oku indir, Brynne Weaver tarafından kaleme alınan Deri Ustası ve Çayır Kuşu – Mahveden Aşklar Üçlemesi kitabı, 3. Hamur sayfadan bir araya gelmiştir. Juno Kitap değeri ile basılan Deri Ustası ve Çayır Kuşu – Mahveden Aşklar Üçlemesi kitabı 400 ebatında olup, 2024 Belgin Selen Haktanır tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Deri Ustası ve Çayır Kuşu – Mahveden Aşklar Üçlemesi pdf oku, Deri Ustası ve Çayır Kuşu – Mahveden Aşklar Üçlemesi PDF yandex, Deri Ustası ve Çayır Kuşu – Mahveden Aşklar Üçlemesi PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Deri Ustası ve Çayır Kuşu – Mahveden Aşklar Üçlemesi PDF Oku

AŞK VE NEFRET ARASINDA İNCE BİR ÇİZGİ VARDIR

TEHLİKE, KAOS VE TUTKU DOLU KARANLIK BIR ROMANTİK KOMEDİ

Deri ustası ve kiralık katil Lachlan Kane, deri atölyesinde sessiz bir yaşam sürmek ve travmatik geçmişini unutmak ister. Lakin patronunun en mühim müşterisi için aldığı işi berbat edince yeraltı dünyasından asla kurtulamayacağını anlar; ta ki müzisyen Lark Montague, namıdiğer Çayır Kuşu ona bir teklifle gelene kadar. Lakin bir şartı mevcuttur: Özgürlüğü karşılığında Lachlan’ın onunla evlenmesi.

Lark ise her ne kadar Lachlan’dan nefret etse de ailesiyle en iyi arkadaşının mutluluğu tehlikedeyken, bu evliliği gerçekleştirip sürdürmeye kararlıdır. Lakin ışıltılı dünyasının ardında sırları olan Lark’ın bu sözde evlilikte göz önünde bulundurmadığı bir şey mevcuttur: Lachlan’ın baştan çıkarıcılığı ve sahipleniciliği. Karanlık bir dünya çapında gezinirken bu ikilinin sahte evliliği gerçek bir evlilik gibi olmaya başlar.

Lakin Deri Ustası & Çayır Kuşu’nun hesaba katmadığı bir şey mevcuttur: Kapılarının önünde gizlenen geçmişten gelen bir düşman. Ve bu düşman ne pahasına olursa olsun kan dökmeye kararlıdır.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu