PDF Kitap

İçimizden Biri Öldü PDF Oku indir

İçimizden Biri Öldü PDF oku indir, Jeneva Rose tarafından kaleme alınan İçimizden Biri Öldü kitabı, 2. Hamur sayfadan bir araya gelmiştir. Epsilon Yayınevi değeri ile basılan İçimizden Biri Öldü kitabı 371 ebatında olup, 2024 Bensu Şahin tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda İçimizden Biri Öldü pdf oku, İçimizden Biri Öldü PDF yandex, İçimizden Biri Öldü PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

İçimizden Biri Öldü PDF Oku

Zenginlik ve İhanet…
Bazı arkadaşlıklar ölümcül olabilir.
Pahalı arabalar, muhteşem malikâneler ve kıyasıya rekabetle örülü dostlukların merkezi Buckhead’in kadınlarıyla tanışın.
Bir zamanlar Buckhead’in kraliçe arısı olan Shannon, politikacı kocası Bryce tarafından korkunç bir ihanete uğrar. Bryce onu çok daha genç bir kadın için terk edince Shannon da intikam almak için fırsat kollamaya başlar… Shannon’ın yerini alan Crystal, genç, masum Teksaslı bir kızdır fakat nasıl bir belaya bulaştığı ile ilgili hiçbir düşüncesi yoktur… Yıllarca Shannon’ın tahtını ele geçirmek için sabırla bekleyen Olivia, sonunda beklediği fırsata kavuşur. Lakin istediğini elde etmek için zehrini etrafa saçmaktan da çekinmez…
Buckhead kadınlarının buluşma noktası olan Parla Güzellik Salonu’nun sahibi Jenny ise yalnızca müşterileriyle ilgilenmekle kalmaz, bunun yanı sıra onların en derin sırlarını ve en karanlık arzularını da dinler.
Peki, bu sırlar Buckhead kadınlarının ne kadar ileri gitmesine neden olacak? Hayatları yalanlarla ve sırlarla birbirine bağlanmış bu kadınlar gerçekten ne kadar masum?

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu