Edebiyat

Ben, Sen ve Biz PDF indir

Ben, Sen ve Biz PDF Oku indir, Ben, Sen ve Biz kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Ben, Sen ve Biz kitabının kapağı ise 176 özelliğine sahiptir. 9786259795423 dilinde yazılmış olan Ben, Sen ve Biz kitabını 18.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Ben, Sen ve Biz kitabını PDF indir.

Ben, Sen ve Biz PDF

“Önceleri çok kararsızdık. Ünal’la hep, bu dünyaya bir çocuk getirmek istiyor  muyuz diye düşünüp duruyorduk.Ama onun kokusunu içime çekince her şey değişti.
Tarif etmek zor ama adeta daha güvende hissettim.Ünal’ın parlayan gözlerinde baba olmanın verdiği yaşam sevincini görünce tüm endişeler birer birer yok oldu. Canım kızım yanımızda bi hayli biz her şeyin üstesinden geliriz.” Hayat, kararlarla ve duygularla şekillenir. Bazı zaman bir an, tüm soruların  cevabını  içinde saklar. Bir anne ve babanın kararsızlıkları sonunda bir kokuyla silinir. 
Özlem Korğalı, bu eserdeki öykülerinde aile olmanın sevincini, endişelerini ve  insanın kendini yeniden bulmasını anlatıyor. Edebiyatın gücüyle, yaşamın karmaşıklığı ve güzelliği sözcüklerle, edebiyatın gücüyle yeniden can buluyor. Bu öyküleri okurken kendi hikâyenizi bulacak; aşkın, ailenin,  insan olmanın büyüsünü edebiyatın diliyle keşfedeceksiniz.

Ben, Sen ve Biz Özeti

Ben, Sen ve Biz Pdf Oku

Ben, Sen ve Biz Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu